Meniu
Search
x

Momente terifiante în Anglia: un puşti de 19 ani este înjunghiat mortal, iar altul e lăsat într-o baltă de sânge. Familia e devastată: "Zboară, îngeraş"

O luptă de stradă s-a terminat prost pentru doi adolescenţi din Marea Britanie. Doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, au fost înjunghiaţi în timpul unei încăiereri generale ce a avut loc în centrul oraşului Bradford.

De Redactia Observator la 11.10.2021, 17:46

Bătaia ar fi avut loc în jurul orei 05:45, dimineaţa, iar în urma ei un tânăr a decedat, iar altul se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. Potrivit The Sun, Kian Tordoff, în vârstă de 19 ani, a decedat până la sosirea ambulanţei, iar prietenul său Matt Lowther, tot în vârstă de 19 ani, se află acum în stare gravă la spital. Conform poliţiei, doi tineri în vârstă de 16, respectiv 26 de ani, au fost arestaţi în acest caz sub suspiciunea de crimă şi tentativă de crimă, dar cercetările continuă.

Inspectorul care conduce ancheta: "Un incident absolut devastator"

Membrii familiei lui Kian Tordoff au fost pur şi simplu îngenuncheaţi de veste. Ellie, vărul lui Kian, a fost primul care a reacţionat pe reţelele de socializare: "Nu vei fi uitat niciodată. Zboară, îngeraş!Doamne, tot nu-mi vine să cred că e real".

Marc Bowes, inspectorul şef al poliţiei din Bradford, a preluat cazul şi s-a declarat şi el şocat de ceea ce a descoperit la locul crimei, dar şi de detaliile din anchetă. "Un tânăr şi-a pierdut viaţa, altul luptă pentru viaţă pe patul de spital. Acesta un incident absolut devastator, iar noi am desfăşurat o operaţiune de investigaţie impresionantă pentru a-i identifica şi reţine pe responsabili. În urma anchetei, două persoane au fost arestate, dar continuăm să adunăm dovezi", a declarat Marc Bowes.

Potrivit autorităţilor, cel puţin 10 bărbaţi au fost implicaţi în încăierare. Incidentul s-a produs în faţa clubului de noapte The Village, dar deocamdată nu se ştie de la ce a pornit scandalul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Momente terifiante în Anglia: un puşti de 19 ani este înjunghiat mortal, iar altul e lăsat într-o baltă de sânge. Familia e devastată: "Zboară, îngeraş"