Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care mai mulţi turişti dau jos din copac un pui de urs ca să facă selfie cu el. Animalul cade şi fuge îngrozit

Am văzut zeci de filmuleţe cu turişti autohtoni care nu ştiu să se comporte cu animalele sălbatice, dar iată că nu se întâmplă doar la noi. Imagini revoltătoare vin din Carolina de Nord.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 18:07

Vezi și

Acolo şase persoane au fost filmate în timp ce încearcă să dea jos mai multi pui de urs dintr-un copac. Motivul: voiau să facă un selfie. Fără să se gândească la faptul că puii pot avea şi o mamă indivizii reuşesc să dea jos un ursuleţ. 

Mai grav este faptul că animalul chinuit, cade la un moment dat şi fuge îngrozit. Autorităţile au avut nevoie de câteva ore pentru a da de urma ursuleţului speriat, separat de fraţii săi. Din fericire, el a fost găsit într-un final şi dus la un centru de reabilitare pentru a primi îngrijirile necesare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Mapamond » Momentul în care mai mulţi turişti dau jos din copac un pui de urs ca să facă selfie cu el. Animalul cade şi fuge îngrozit