Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un atacator îmbrăcat în Spider-man loveşte angajata unui magazin, până cade secerată la pământ. Alte 5 persoane au fost rănite, în Londra

Un tâlhar îmbrăcat în Spider-man a bătut până la leşin o angajată, după ce a izbucnit un scandal într-un supermarket din sud-vestul Londrei. Alte 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.07.2021, 14:26

Captură video
Momentul în care un atacator îmbrăcat în Spider-man loveşte angajata unui magazin până cade secerată la pământ - Youtube / BeastyCorbzz

Incidentul teribil, în care bărbatul îmbrăcat în Spider-man s-a năpustit asupra unei angajate, a fost filmat de un client care se afla în supermarket. Imaginile îl arată pe atacator cum o loveşte cu piciorul şi cu pumnul în faţă, până când femeia cade secerată la pământ. Individul a strigat „Haide c***o”, înainte să o lovească fără milă pe tânăra de 20 de ani.

Bărbatul îmbrăcat în Spider-man şi-a dezvlănţuit furia asupra oamenilor din supermarket

O altă filmare a surprins începutul altercaţiei care a avut loc în faţa supermarketului din Clapham Juncţion, sud-vestul Londrei. Mai multe persoane au încercat să aplaneze situaţia dar s-au ales cu răni, după ce „Spider-man” şi-a dezlănţuit furia asupra celor prezenţi.

Poliția a confirmat că o femeie în vârstă de 20 de ani dusă la spital cu o vătămare ușoară.

Alte cinci victime au fost tratate la faţa locului de un echipaj de salvare, ajuns în jurul orei 22.40, aseară. Met a spus că şi alte două fete în vârstă de 17 și 18 ani și doi bărbați în vârstă de 35 și 37 de ani au fost arestați sub suspiciunea de violență și tulburarea liniştii publice. Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reținut sub suspiciunea de vătămare corporală gravă, agresiune și tulburare violentă. Toți cei cinci rămân în arest la o secție de poliție din sudul Londrei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Poliția a fost chemată la 22:40 joi, 22 iulie, în urma unui apel făcut care sesiza că un grup de persoane sunt implicate într-un incident violent într-un supermarket de pe Lavender Hill, SW11. Ofiţerii au mers la faţa locului împreună cu Serviciul de Ambulanţă din Londra. O femeie de 20 de ani a fost dusă la spital cu o vătămare uşoară. Alte 5 persoane au fost tratate la faţa locului. O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cu exactitate care au fost circumstanţele producerii incidentului. Oricine are informații despre incident este rugat să telefoneze sau să vină la secţie” a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei Met, potrivit The Sun.

„Suntem conştienţi de incidentul care a avut loc seara trecută în incinta magazinului nostru Clapham Junction. Nu tolerăm nicio formă de violenţă sau abuz, fie faţă de un coleg, fie faţă de clienţi şi colaborăm îndeaproape cu poliţia în cadrul anchetei demarate de aceștia” a declarat un purtător de cuvânt al magazinului Asda din Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Momentul în care un atacator îmbrăcat în Spider-man loveşte angajata unui magazin, până cade secerată la pământ. Alte 5 persoane au fost rănite, în Londra