Antena Meniu Search
x

"Înarmaţi cu cuțite, cârje și bastoane” Cinci adolescenţi sunt anchetaţi de poliţişti. Au omorât în bătaie un băiat de 14 ani şi au rănit un altul, în Franţa

Cinci adolescenți sunt cercetaţi în prezent pentru participarea lor la o bătaie care a dus la uciderea unui școlar în Essonne, Franţa au declarat sâmbătă procurorii francezi.

de Redactia Observator

la 02.10.2021, 14:53

Cei cinci minori au fost puşi sub acuzare zilele trecute
Cei cinci minori au fost puşi sub acuzare zilele trecute - Shutterstock

Suspecții, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani și din Épinay-sous-Sénart, sunt acuzați pentru lovituri cauzatoare de moarte și participarea în grup la violenţe, relatează Le Figaro. Pe 23 februarie, un elev de 14 ani, Toumani, a fost înjunghiat mortal în Boussy-Saint-Antoine, în timpul unei dispute între tineri din orașele rivale. Un alt tânăr de 13 ani a fost grav rănit.

Participanții la această luptă mortală au fost în principal din districtul Cinéastes din Epinay-sous-Sénart și din districtul Vieillet din Quincy-sous-Sénart. Aceste două grupuri, formate din aproximativ treizeci de tineri stabiliseră o întâlnire „în uniforme negre, înarmaţi cu cuțite, cârje și bastoane”.

Unul dintre tineri s-a predat singur

Joi, cinci suspecți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani și din Épinay-sous-Sénart au fost puşi sub acuzare, a declarat procuratura din Évry, confirmând informațiile apărute în presa străină.

Patru dintre ei au fost puşi sub control judiciar şi au interdicție de a călători în regiunea Essonne, situată la sud de Paris. Alți șapte minori, arestați marți, au fost eliberați fără urmărire penală. În ceea ce privește grupul din Quincy-sous-Sénart, șase minori cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani fuseseră, de asemenea, acuzați la sfârșitul lunii februarie pentru calificări similare.

În acest stadiu al anchetei, doar un tânăr este urmărit penal pentru crimă și tentativă de crimă. Acesta este un băiat de 15 ani care s-a predat poliției însoțit de mama sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Înarmaţi cu cuțite, cârje și bastoane” Cinci adolescenţi sunt anchetaţi de poliţişti. Au omorât în bătaie un băiat de 14 ani şi au rănit un altul, în Franţa