Antena Meniu Search
x

"Ne-a șocat". O femeie de 52 de ani s-a trezit chiar înainte de a fi incinerată. Soţul a văzut-o când a deschis ochii în carul funerar, în India

Clipe de coşmar pentru o femeie de 52 de ani, care s-a trezit în sicriu în timp ce i se pregătea incinerarea. Bujji Aamma a deschis ochii cu doar câteva secunde înainte de a fi arsă.

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 18:55

"Ne-a șocat". O femeie de 52 de ani s-a trezit chiar înainte de a fi incinerată. Soţul a văzut-o când a deschis ochii în carul funerar, în India - Shutterstock

Femeia din Brahmapur, coasta de est a Indiei, fusese victima unui incendiu teribil, care i-a cuprins casa pe 1 februarie şi a trebuit să fie transportată la Colegiul și Spitalul Medical MKCG pentru tratament. Întrucât familia ei nu își permitea să plătească pentru spitalizarea ei, ea a trebuit să se întoarcă acasă, deși se afla în stare critică.

"Ne-a șocat"

Pe măsură ce au trecut zilele, starea ei s-a înrăutățit până când a încetat să mai respire, a declarat soțul ei, Sibaram Palo, pentru Times of India, citat de Le Parisien. „Am crezut că e moartă și am contactat alte persoane din localitate pentru a aranja un car funerar pentru a transporta cadavrul la locul de incinerare”, a spus el.

Când localnicii aproape terminaseră de asamblat rugul funerar, bărbatul care se afla în spatele carului în timp ce transporta trupul lui Bujji Aamma a văzut-o brusc pe femeie trezindu-se. „Atunci Bujji a deschis ochii și a răspuns la apelurile noastre, ceea ce ne-a șocat”, a mai spus el. „La început ne-am speriat pentru că nu am văzut niciodată un astfel de incident, deși mai auzisem niște povești ca asta”, a completat o localnică.

Șoferul carului funerar a făcut cale întoarsă şi a dus-o pe Bujji Aamma înapoi acasă cu același vehicul. Potrivit crematoriului, indienii nu trebuie să prezinte un certificat oficial de deces pentru a îndeplini ultimele ritualuri ale unui membru al familiei, spre deosebire de străini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » "Ne-a șocat". O femeie de 52 de ani s-a trezit chiar înainte de a fi incinerată. Soţul a văzut-o când a deschis ochii în carul funerar, în India