Antena Meniu Search
x

"Nu m-am putut opri din plâns". Un fiu și-a surprins mama bolnavă de cancer în timp ce îi pregătea ultima masă. Femeia din China a murit la scurt timp

Iubirea necondiționată a unei mame, care, deși bolnavă de cancer în fază terminală, a vrut să îi gătească fiului său, a emoționat lumea întreagă până la lacrimi.

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 21:46

Fiul femeii a surprins-o pe cea care i-a dat viață, extrem de slăbită, pregătindu-i ceea ce avea să fie ultima masă. Femeia s-a stins din viață la puțin timp după apariția imaginilor.

Nu m-am putut opri din plâns văzându-o din spate

Videoclipul a fost publicat pe Douyin, săptămâna trecută, de un bărbat, supranumit Deng, din Dalian, nord-estul Chinei. În videoclip, mama lui, care era fără păr și îmbrăcată în pijama, era ocupată cu gătitul în bucătărie. Clipul este setat pe celebrul cântec Farewell, în timp ce Deng a scris: „Mamă, odihnește-te în pace. Nimic nu mă va mai învinge.”

Deng, care are 20 de ani, a filmat videoclipul cu puțin timp înainte ca mama sa să moară la începutul acestei luni, a raportat Xiaoxiang Morning Herald. Tânărul a povestit că femeia a suferit trei serii de chimioterapie, dar oricât de dureros a fost, ea nu s-a plâns niciodată.

Pe acelaşi subiect

Băiatul a povestit că mama lui, care era o persoană puternică și independentă, a fost diagnosticată cu cancer în februarie, dar nu le-a spus celor dragi decât mai târziu, de teamă că își vor face griji. Ea l-a lăsat pe Deng să o însoțească la spital pentru tratamentul medical.

El a spus la câteva zile după cea de-a treia ședință de chimioterapie a mamei sale, ea l-a întrebat brusc ce mâncare vrea să mănânce. „M-a rugat să merg cu ea la piață. Am cumpărat alge, cartofi și carne. După ce s-a întors acasă, s-a dus la bucătărie să gătească. În timp ce ea gătea în bucătărie, eu stăteam în sufragerie. Nu m-am putut opri din plâns văzându-o din spate. Era deja foarte slabă, dar încă gătea pentru mine. Își găsea cu greu răsuflarea și s-a odihnit mult timp după ce a gătit.”, a povestit Deng. Ultima masă a avut un gust la fel de bun ca mesele anterioare pe care le făcuse ea.„Gustul a fost același ca înainte. Am mâncat tot la acea cină. Îmi voi aminti pentru totdeauna acele gusturi”, a spus Deng.

„Moartea nu este sfârșitul iubirii care există întotdeauna, deși sub altă formă”, a scris unul dintre utilizatorii care au văzut clipul. „Nu fi prea trist. Ea a schimbat doar modul de a te însoți. Ea este vântul care fluieră pe lângă urechile tale. Ea este steaua pe care o vezi pe cer. Ea nu te-a părăsit niciodată și va fi mereu cu tine”, a scris altcineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Nu m-am putut opri din plâns". Un fiu și-a surprins mama bolnavă de cancer în timp ce îi pregătea ultima masă. Femeia din China a murit la scurt timp