Antena Meniu Search
x

"Rămas bun, am să continui să te iubesc câte zile voi avea". O profesoară din Argeș a pierdut lupta cu cancerul la doar 41 de ani. Doi copii vor crește acum fără mamă

La doar 41 de ani, o profesoară de la Facultatea de Inginerie- Horticultură, de la Universitatea din Pitești a murit, după o luptă crâncenă cu cancerul. Două fetițe au rămas orfane de mamă și vor crește doar cu amintirea celei care le-a dat viață.

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 16:42

Dispariția dascălului a fost confirmată de rectorul Dumitru Chirleșanu. “Universitatea din Pitești mai pierde un cadru didactic dedicat, un suflet mare, un OM cu mare dăruire didactică și vai, din nefericire, atât de tânăr. Zbor lin spre rai, Florina Uleanu … Dumnezeu să îți odihnească în pace, sufletul.

Învinsă de cancer la 41 de ani

Elevii, rudele și apropiații au ținut să îi aducă un ultim omagiu Florinei, după dispariția sa subită. „Cu durere în suflet de neimaginat va spun ca Florina a pierdut bătălia cu aceasta nemiloasa și perfida boala numita cancer. Rămas bun scumpa mea soție Florina Uleanu , te-am iubit enorm și am sa continui să te iubesc câte zile voi avea. Pentru cei ce vor sa își ia rămas bun, trupul neînsuflețit al Florinei se afla de aseară la capela bisericii Sfinții Martiri Brancoveni din Mioveni”, a scris soțul Florinei.

„Cuvintele nu pot descrie acest om complex, desăvârșit, optimist și bun. Rămas bun, celei mai rare flori de pe acest Pământ, Florina Uleanu , pe care Dumnezeu a ales sa o conducă în Grădinile Sale! Vă mulțumesc pt modelul de om, de femeie, de mama, de profesionist pe care l-ati amprentat în viața mea! Mulțumesc pentru tot! Regret enorm aceasta pierdere! Veți rămâne mereu in inimile și amintirile noastre!”

„Niciodată,dar niciodată nu m am așteptat la aceasta veste,drum lin către îngeri doamna profesoara Florina Uleanu”.

„Om minunat, azi printre îngeri... Dumnezeu să vă odihnească în pace! Studenții dumneavoastră nu vă vor uita niciodată!”, “Drum lin spre poiana albă a florilor ... nu o sa vă uităm niciodată”, “Deci n-ai cum si tu!! Sa ai grija de Denisa......acolo la ingeri!! Drum lin draga mea!!!”, “Mult prea devreme,de ceeeeee Doamneeee faci aceste alegeri! Om bun acum pleci acolo sus la îngeri,vei fi îngerul celor dragi tie.... care acum sunt daramati de durere! Te voi pastra in suflet verișoara mea draga, Florina Uleanu. Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace,om bun cu suflet cald! Drum lin spre Cer draga mea! Condoleante familiei si multa putere de la Dumnezeu sa treaca peste aceasta durere imensa”, “Cuvintele sunt de prisos! Multa putere dvs pt a va creste fetele asa cum și-ar fi dorit mămica lor! Drum lin către cer!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Rămas bun, am să continui să te iubesc câte zile voi avea". O profesoară din Argeș a pierdut lupta cu cancerul la doar 41 de ani. Doi copii vor crește acum fără mamă