Antena Meniu Search
x

''Nu există cuvinte care să înlăture durerea.'' Un tată a murit lângă cei doi copilaşi, după un accident îngrozitor de maşină, în Australia

O mamă devastată a adus un omagiu celor doi copii ai săi, după ce au fost uciși alături de tatăl lor într-un accident de mașină îngrozitor. ''Niciun cuvânt nu va face vreodată ca această situaţie să fie ok'', a mărturisit mama într-o postare sfâșietoare. 

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 12:26

Tatăl a sfârşit tragic lângă cei doi copilaşi
Tatăl a sfârşit tragic lângă cei doi copilaşi - Facebook

Lance Danks-Brown, 43 de ani, și copiii săi, Kayden, 14 ani, și Sharna, 11, mergeau la sud de Grafton, în Australia, sâmbătă, în jurul orei 21.30, când mașina lor a deraiat brusc de pe drum. Toți trei au murit în urma impactului devastator, după ce mașina s-a izbit de un copac.

Mama lui Kayden și Sharna, Tania Brown, a distribuit o fotografie a perechii în uniformele lor școlare. Postarea a fost inundată de comentarii ale celor dragi care le-au trimis condoleanțe. ''Sunt lipsit de cuvinte, pentru că nu există niciunul care să înlăture durerea'', a spus un internaut. ''Aș da orice pentru a-ți îndepărta durerea'', a adăugat o persoană dragă.

Serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului în momentul accidentului, dar nimeni din interiorul mașinii nu a putut fi salvat. Ancheta este în curs de desfăşurare pentru a stabili circumstanțele accidentului teribil, notează Daily Mail. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » ''Nu există cuvinte care să înlăture durerea.'' Un tată a murit lângă cei doi copilaşi, după un accident îngrozitor de maşină, în Australia