Antena Meniu Search
x

Nuntă transformată în tragedie. O mireasă de 24 de ani a murit în mijlocul invitaţilor, după ce a fost împuşcată în cap. Vinovatul voia să respecte o tradiţie iraniană

Cel mai frumos moment din viaţa unor tineri din Iran s-a transformat rapid într-o tragedie fără margini, după ce mireasa a fost împuşcată în cap de unul dintre oaspeţi, în ceea ce s-ar fi dorit a fi respectarea unui obicei străvechi.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.07.2022, 16:16

Mahvash Leghaei, în vârstă de 24 de ani, se bucura alături de invitaţi de petrecerea de căsătorie, organizată la Firuzabad, în Iran, când un oaspete, despre care se crede că este un văr al mirelui, a tras cu pușca de vânătoare.

Acest lucru reprezintă un obicei al locului, care deşi este ilegal, încă este practicat de mulţi dintre nuntaşi, scrie Daily Mail.

Bărbatul nu ar fi avut permis de port armă pentru a putea utiliza puşca.

Glonțul a trecut direct prin craniul tinerei mirese, o absolventă de psihologie și a rănit, de asemenea, alţi doi bărbaţi, oaspeți la eveniment.

Pe acelaşi subiect

Mireasa a fost împuşcată în cap

Purtătorul de cuvânt al poliției, colonelul Mehdi Jokar, a declarat: "Am primit un apel de urgență pentru o împușcătură la o sală de nunţi din orașul Firuzabad, iar ofițerii au fost trimiși imediat la faţa locului. Ofițerii au descoperit că cineva a tras cu o pușcă de vânătoare, ca parte a tradiției nomade locale, dar, din păcate, din cauza mulțimii și a controlului slab al persoanei asupra armei, acesta a reușit să împuște trei persoane, doi bărbați și mireasa. Trăgătorul a fugit apoi din zonă, dar poliția l-a localizat extrem de repede"

Potrivit primelor rapoarte, au fost trase două gloanțe, primul fără incidente, dar al doilea a lovit mireasa în cap, trecându-i prin creier și lovindu-i pe ceilalți doi invitați.

Purtătorul de cuvânt al poliției a spus că mireasa a fost pusă în comă și a murit mai târziu la spital.

Trăgatorul a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani, care nu a fost numit, dar ar fi fost un văr al mirelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Nuntă transformată în tragedie. O mireasă de 24 de ani a murit în mijlocul invitaţilor, după ce a fost împuşcată în cap. Vinovatul voia să respecte o tradiţie iraniană