Antena Meniu Search
x

O adolescentă din Marea Britanie a devenit mamă în prima zi de şcoală, spre surprinderea tuturor. A aflat că era însărcinată în ultima clipă: "Cred că nasc!"

O tânără în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XI-a a avut parte de o mare surpriză la finalul primei zile de şcoală. Aceasta s-a trezit în toiul nopţii cu dureri imense, care s-au dovedit, de fapt, parte din travaliu. Adolescenta a născut în sufragerie, sub ochii părinţilor, fără ca vreunul dintre ei să fi bănuit că este însărcinată.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 15:24

Tânăra a născut acasă, fără să fi avut habar că era însărcinată
Tânăra a născut acasă, fără să fi avut habar că era însărcinată - Captură foto @alexis.queen18

O adolescentă a devenit mamă în prima zi de şcoală, fără să fi bănuit măcar că era însărcinată. Tânăra de 18 ani, elevă în clasa a XI-a, a simţit brusc nişte dureri puternice în partea inferioară a spatelui, moment în care a strigat după mama ei. Femeia a rămas şocată când a văzut sub fusta fiicei capul copilului, care venea pe lume.

Bebeluşul a venit pe lume în sufragerie, cu ajutorul părinţilor tinerei mame

Fata a povestit întreaga experienţă pe contul său de TikTok, potrivit Mirror. Aceasta ar fi făcut un test de sarcină în timpul vacanţei de vară, cu rezultat negativ. În schimb, nu ar fi observat niciun semn care să indice o posibilă sarcină, pe parcursul celor nouă luni în care a purtat în pântece pruncul. Singurul indiciu au fost unele crampe stomacale, pe care le-a simţit şi mama ei în timpul sarcinii. "Aşa că am făcut un test de sarcină. Rezultatul fiind negativ, nu m-am mai gândit la asta şi m-am întors la şcoală pentru prima zi de clasa a XI-a, pe 5 septembrie." Noaptea, însă, au început durerile insuportabile, adolescenta trezindu-şi părinţii cu strigătele ei. A ţipat către mama ei: "Cred că nasc!". Într-adevăr, copilul venea pe lume, sub privirile stupefiate ale întregii familii. "L-am născut pe podeaua sufrageriei, fără să ştiu că eram însărcinată", a povestit fata. "Am aflat că am avut sarcină criptică, poziţia placentei ascundea mişcările bebeluşului."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O adolescentă din Marea Britanie a devenit mamă în prima zi de şcoală, spre surprinderea tuturor. A aflat că era însărcinată în ultima clipă: "Cred că nasc!"