Antena Meniu Search
x

Foto O asistentă medicală a căzut în gol 70 de metri, într-un parc acvatic, în fața prietenilor și a iubitului

O asistentă medicală de 23 de ani a murit după ce a căzut 70 de metri într-un parc acvatic din Brazilia. Tânăra se urcase pe platforma de lansare a unei tiroliene și a dispărut brusc într-o gaură.

de Redactia Observator

la 06.07.2022, 16:33

Yasmili Araujo, care abia absolvise ca asistentă medicală, a murit în fața iubitului și a prietenilor ei în parcul acvatic Piracema Park Club din Rio Branco, în nordul Braziliei, pe 2 iulie, anunță MEDIAFAX, care citează Daily Star.

Tânăra se urcase pe platforma de lansare a unei tiroliene și a dispărut brusc printr-o gaură

Ea a fost tratată inițial la fața locului de către pompieri, înainte ca paramedicii să o ducă de urgență la spital. Cu toate acestea, ea a murit din cauza unui atac de cord pe drum.

Parcul acvatic a închis atracția după accident și a declarat că nu o va redeschide până când nu se va finaliza ancheta privind modul în care s-a produs tragicul accident.

Un purtător de cuvânt al parcului acvatic a scris: "Clubul Piracema Park a oferit tot sprijinul și atenția necesară familiei tinerei și, după accident, a închis atracția, care va reveni la funcționare doar după ce autoritățile competente vor investiga cauzele accidentului".

Platforma de lansare fusese asamblată în grabă cu doar câteva ore înainte. Eurico Fernando, reprezentant al Departamentului de Pompieri, a declarat că platforma de lansare nu fusese aprobată și fusese instalată în grabă în acea dimineață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O asistentă medicală a căzut în gol 70 de metri, într-un parc acvatic, în fața prietenilor și a iubitului