Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O elevă de 16 ani a fost abandonată de mama sa pe marginea autostrăzii pentru că a luat o notă mică la latină

O fată de 16 ani a fost abandonată de mama sa pe autostradă pentru că a luat o notă mică la latină. Adolescenta, o elevă eminentă, a fost obligată să coboare din maşină după un scandal monstru şi a fost găsită de câţiva poliţişti pe marginea şoselei.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 17:43

O elevă de 16 ani a fost abandonată de mama sa pe marginea autostrăzii pentru că a luat o notă mică la latină
O elevă de 16 ani a fost abandonată de mama sa pe marginea autostrăzii pentru că a luat o notă mică la latină - Shutterstock

„Ne-am certat din cauza unei note mici la latină și m-a obligat să cobor din mașină”. Tânăra ar fi fost pedepsită de mama ei pentru o notă mică. Un 5 la limba latină, care se bătea cap în cap cu notele de nouă pe care le avea la celelalte materii.

Fata a fost găsită de poliţişti

Din acest motiv, adolescenta a fost abandonată de mama ei pe șoseaua de centură. O pedeapsă care a costat-o pe femeie o plângere pentru abuz asupra copilului.

Articolul continuă după reclamă

Câţiva poliţişti au fost cei care au observat-o pe fata de numai 16 ani, în timp ce mergea, riscându-și viața, pe marginea autostrăzii. Și au ajutat-o imediat. Disperată, tânăra le-a povestit ofițerilor că a fost obligată să coboare din mașina mamei sale în urma unei discuţii. O ceartă legată de problemele sale la şcoală, scrie la Repubblica.

Fata a fost dusă la o secţie de poliţie, unde a denunţat-o pe mama sa pentru abuz asupra copilului. Din primele cercetări, nu ar fi fost prima dată când un astfel de episod ar fi avut loc. Din acest motiv, după ce a fost contactat tatăl fetei de 16 ani, a fost informat Tribunalul pentru minori din Roma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » O elevă de 16 ani a fost abandonată de mama sa pe marginea autostrăzii pentru că a luat o notă mică la latină