Antena Meniu Search
x

O femeie a fost înjunghiată mortal de soţul său, în faţa celor doi copii, în Franţa

Un bărbat şi-a ucis soţia chiar în faţa copiilor, după care a ieşit din casă plin de sânge şi i-a anunţat pe vecini ce a făcut.

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 11:11

O femeie a fost înjunghiată mortal de soţul său, în faţa celor doi copii, în Franţa - Shutterstock

Suspectul a fugit apoi, fiind găsit nu departe de locul crimei. El a fost reţinut, în timp ce poliştii continuă ancheta pentru a afla cum s-au petrecut faptele.

Femeia a murit în drum spre spital

Drama conjugală a avut loc marţi, în Meudon. Femeia a murit după ce a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de către cel cu care îşi împărţea viaţa. Faptele s-au petrecut spre seară. Potrivit mărturiilor câtorva vecini, bărbatul de 50 de ani a ieșit din casă strigând că și-a ucis soția, „în șosete și cu mâinile însângerate”, potrivit Le Parisien.

Vecinii au sunat imediat după ajutoare. Poliţiştii au descoperit în apartament o femeie cu mai multe lovituri de cuţit. Paramedicii sosiţi şi ei, i-au acordat primul ajutor victimei înainte de a o duce la spital. „Nu a supraviețuit, a murit în timp ce era transportată la spital”, a spus o sursă apropiată anchetei.

Când a intervenit poliția, bărbatul părăsise locul crimei. El a fost arestat marţi seara de un echipaj în apropiere de casă. Suspectul se află acum în arest. Cei doi copii care au asistat la agresiune au fost preluaţi de autorităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O femeie a fost înjunghiată mortal de soţul său, în faţa celor doi copii, în Franţa