Antena Meniu Search
x

Foto O femeie din Brazilia a murit sub privirile fiului ei, după ce s-ar fi otrăvit cu ciocolată. Cadoul primit de ziua ei, într-un colet necunoscut

O femeie de 54 de ani din Brazilia a murit la scurt timp după ce a mâncat niște ciocolată pe care a primit-o de ziua ei. Se presupune că dulciurile ar fi fost otrăvite, după ce le-a primit într-un colet necunoscut. Înainte de incident, femeia fusese ameninţată cu moartea.

de Aura Trif

la 25.05.2023, 12:55

Lindaci Viegas Batista de Carvalho a primit niște flori și dulciuri de către o persoană neidentificată pentru a-și sărbători ziua de naştere. Femeia în vârstă de 54 de ani a mâncat apoi ciocolata, însă la scurt timp a murit. Familia ei crede acum că a fost otrăvită.

Sora ei, Lenice Batista, a spus că victimei a început să i se facă rău după ce a mâncat bomboanele de ciocolată. Ea a adăugat că atunci când au ajuns la spitalul din Rio de Janeiro, Brazilia, Lindaci a fost declarată moartă, iar fiul ei, care încercase și el ciocolata, a scuipat-o spunând că are un gust neplăcut.

Femeia ar fi fost ameninţată cu moartea pe reţelele sociale

Poliția investighează acum acuzațiile de otrăvire și se așteaptă ca o analiză a dulciurilor să fie finalizată în 30 de zile. Rudele femeii au mai susținut că a fost amenințată pe rețelele de socializare în perioada premergătoare incidentului.

Sâmbăta trecută, ar fi primit un apel suspect în care i s-a spus că există o livrare pentru ea, așa că a cerut ca coletul să fie lăsat la magazinul iubitului ei. Femeia a dus ciocolata la un salon de înfrumusețare, dar a refuzat să înceapă să le mănânce până când nu a stabilit cine e expeditorul. Când l-a întrebat pe fostul ei soț, acesta și-a asumat responsabilitatea pentru trimiterea cadoului, iar Lindaci a început să mănânce.

După moartea femeii, fostul ei soț a susținut că a glumit când a spus că a trimis cadoul, iar sora victimei a spus că nu îl consideră suspect, deoarece fostul cuplu avea o relație bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O femeie din Brazilia a murit sub privirile fiului ei, după ce s-ar fi otrăvit cu ciocolată. Cadoul primit de ziua ei, într-un colet necunoscut