Antena Meniu Search
x

Video O femeie şi-a salvat iubitul agăţat de pervazul ferestrei, la etajul 8, ținându-l de mâini până la sosirea salvatorilor, în Rusia

Scene teribile filmate joi dimineaţă, într-un bloc cu 10 etaje din Gorno-Altaisk, un oraș din regiunea Altai, Federația Rusă. Un bărbat rămas atârnat în afara ferestrei, la etajul 8, a scăpat teafăr după ce femeia cu care se certase cu puţin timp înainte l-a ţinut de mâini până la sosirea salvatorilor.

De Veronica Micu la 15.08.2021, 14:48
Vezi și

Incidentul a avut loc dimineața devreme, pe 12 august, într-un bloc aflat pe strada Sovetskaya, regiunea Altai. Life.ru scrie că un bărbat băut și o femeie s-au certat într-un apartament aflat la etajul 8. Nu se cunosc detalii, însă individul a ajuns să atârne de fereastră, în exteriorul clădirii. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia l-a apucat de brațe și nu l-a lăsat să cadă. Lucru care l-ar fi înfuriat pe bărbat, care a început să înjure.

Înspăimântaţi, vecinii care au asistat la scenele teribile au sunat la poliție. Unii dintre ei au filmat grozăvia şi au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Martorii oculari au povestit pentru presa locală că femeia plângea și i-ar fi cerut bărbatului să se întoarcă în apartament, însă el a amenințat că va sări. Într-un final, individul a fost salvat. Rusoaica a reușit să-l țină destul de mult timp, până când i-au venit în ajutor polițiștii și ofițerii ministerului Situațiilor de Urgență, care l-au tras pe scandalagiu înapoi în apartament.

Un paraşutist a aterizat pe un aparat de aer condiţionat. Tânărul a rămas atârnat la etajul 13, pe fațada unui bloc din Rusia

Pe acelaşi subiect

Tot în Rusia, locatarii unui bloc din orașul Krasnodar au rămas cu gura căscată când au văzut cum un paraşutist aterizează fix pe aparatul lor de aer condiţionat. Tânărul rămăsese atârnat la etajul 13, pe faţada clădirii. Incidentul a avut loc luna trecută.

Nu fusese rănit, însă era destul de buimăcit, la fel ca şi proprietarii apartamentului, care s-au trezit că cineva le bate în geam. Oamenii au deschis fereastra şi i-au permis să intre în casă, ba chiar l-au invitat la micul dejun. 

În imaginile publicate de presa locală se vede cum paraşuta fâlfâie la etajul 13. Jurnaliştii de la news.mail.ru au aflat că paraşutistul ghinionist era un cadet al școlii de zbor, care a greșit calculele în timpul săriturii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O femeie şi-a salvat iubitul agăţat de pervazul ferestrei, la etajul 8, ținându-l de mâini până la sosirea salvatorilor, în Rusia