Antena Meniu Search
x

Foto O femeie şi-a ucis cu 50 de lovituri de cuţit sosia găsită pe Instagram, pentru a-şi înscena moartea. Crimă şocantă în Germania

Caz şocant în Germania. O femeie este în prezent acuzată că şi-a ucis sosia, în încercarea de a-și simula propria moarte și de a scăpa de familia ei strictă din Irak. Aceasta îşi găsise victima pe Instagram şi a păcălit-o să se întâlnească cu ea, ucigând-o mai apoi cu 50 de lovituri de cuţit.

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 16:24

Femeia, identificată ca Shahraban Kh-B, s-a crezut inițial că ar fi fost victima crimei când trupul îmbibat de sânge al unei tinere a fost găsit în august 2022 într-un Mercedes parcat în Ingolstadt, sudul Germaniei. Mai mulți membri ai familiei ei chiar i-au identificat cadavrul, dar un raport de autopsie a ridicat întrebări. Ulterior, victima a fost identificată drept Khadidja O, un blogger de beauty în vârstă de 23 de ani, de origine algeriană, din Heilbronn, în statul vecin Baden-Württemberg, relatează Mirror.

Cele două femei într-adevăr semănau izbitor, atât de mult încât cazul a fost numit „Doppelgängerinnenmord” – sau uciderea doppelgangerilor. Se spune că Shahraban Kh-B a găsit-o pe fată pe rețelele sociale și, împreună cu iubitul ei, a înjunghiat-o de 50 de ori în încercarea de a scăpa de familia ei. Sheqir K, un bărbat kosovan în vârstă de 24 de ani, este acuzat că a ajutat la crimă.

Cum au ademenit-o pe tânără în capcană

Sheqir K și Shahraban Kh-B i-ar fi trimis victimei un mesaj pe 9 august 2022, oferindu-i oportunitatea de a fi într-un videoclip pentru rapperul german Lune. Fiind suspicioasă cu pricire la ofertă, Khadidja l-a contactat pe rapper, care a avertizat-o că invitația este falsă. Două zile mai târziu a primit un alt mesaj prin care i-a fost oferit un tratament de înfrumusețare gratuit.

Shahraban Kh-B și Sheqir K ar fi luat-o pe Khadidja din casa ei cu un Mercedes negru și au făcut o oprire într-o pădure. După ce au convins-o să coboare din mașină, „au trecut la îndeplinire planul lor... lovindu-o cel puțin o dată după ceafă, astfel încât a căzut la pământ, înainte de a o ucide cu 56 de lovituri de cuțit”.

În timp ce procurorii au susținut că nu este neobișnuit ca în urma unui rechizitoriu să fie prezentate documente suplimentare, instanța încă nu se pronunță cu privire la suspendarea procedurii. Instanța urmează să decidă săptămâna viitoare. Perechea riscă închisoare pe viață dacă va fi condamnată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O femeie şi-a ucis cu 50 de lovituri de cuţit sosia găsită pe Instagram, pentru a-şi înscena moartea. Crimă şocantă în Germania