Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 2 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită dormind în pădure, alături de căţeii ei loiali

O fetiţă de 2 ani a rătăcit desculţă aproape 5 kilometri până să fie găsită de autorităţi, dormind în pădure, alături de patrupezii ei loiali. Întâmplarea s-a petrecut în Michigan, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 12:39

O fetiţă de 2 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită dormind în pădure, alături de căţeii ei loiali
O fetiţă de 2 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită dormind în pădure, alături de căţeii ei loiali

Thea Chase a fost dată dispărută de familie pe 20 septembrie, puţin după ora 20. Zeci de poliţişti au pronit în căutarea fetiţei de doar 2 ani, în orăşelul Faithorn din statul american Michigan. Mama micuţei aventuriere a declarat că a mers în grădină să vadă ce face fiica sa, însă aceasta dispăruse.

Femeia a început să o strige şi a căutat-o aproape 20 de minute înainte să-şi anunţe soţul şi autorităţile. "Când primim un astfel de apel, ne oprim din orice altceva", a declarat locotenentul de poliţie Mark Giannunzio. 

Poliţia a cerut drone şi echipe cu câini de căutare şi salvare, în timp ce membrii comunităţii s-au mobilizat şi au pornit în căutarea micuţei. Aproape de miezul nopţii, un voluntar a găsit câinele familiei, un Rottweiler, pe nume Buddy. Animalul lătra agitat, iar la scurt timp a fost găsită şi fetiţa. 

În toată acea agitaţie, Thea dormea cu capul pe Hartley, un springer englez. Când ATV-ul s-a apropiat, patrupedul a început să mârâie ameninţător, încercând să-şi protejeze stăpâna. 

Mama fetiţei a mărturisit că în cele patru ore până a fost găsită fetiţa nu a fost în stare să facă nimic. În timp ce aştepta veşti, fratele ei şi mai mulţi poliţişti au căutat-o pe Thea prin casă, de mai multe ori şi au încercat să o încurajeze pe femeie. Când micuţa s-a întors, primele ei cuvinte au fost: "Bună, mami!"

În noaptea dispariţiei, temperatura ajunsese la 15 grade, iar fetiţa de doi ani plecase de acasă desculţă. Din fericire, micuţa a fost găsită perfect sănătoasă, în urma aventurii care a pus tot oraşul pe jar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 2 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită dormind în pădure, alături de căţeii ei loiali