Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doi ani a fost omorâtă şi aruncată într-un jgheab de verişorii ei de 8, respectiv 13 ani. Înainte de crimă, cei doi au încercat să o violeze, în Egipt

O fetiţă de doi ani, din Egipt, care a fost dată dispărută de familie a fost ucisă de cei doi verişori mai mari care i-au aruncat mai apoi cadavrul înr-un jgheab, după ce au încercat să o violeze, dar nu au reuşit. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 22:29

Cei doi au încercat iniţial să o violeze pe fata de doi ani
Cei doi au încercat iniţial să o violeze pe fata de doi ani - NewsFlash

Cei doi verişori ai fetei, în vârstă de opt și 13 ani, au fost arestați după incidentul înfiorător despre care se spune că a avut loc în satul Bani Hamil, Egipt. Trupul micuței a fost găsit într-un jgheab, la câteva zile după ce tatăl ei, șofer, a anunţat dispariţia ei Departamentul de Poliție Al Balina, scrie The Sun.

Băieţii au recunoscut fapta

Investigațiile au dezvăluit că fetița de doi ani a fost văzută ultima dată în viață, în timp ce se plimba cu cei doi veri ai ei. În timpul interogatoriului, cei doi băieți au recunoscut că au ucis-o pe fată pentru că „nu au reușit să o agreseze sexual”. Ei au recunoscut, de asemenea, că le era frică să nu fie prinși, așa că i-au luat trupul și l-au aruncat într-un jgheab.

O anchetă este acum în derulare. Pentru moment, nu este clar ce pedeapsă îi aşteaptă pe cei doi tineri suspecţi. În prezent, este interzis, în conformitate cu legea egipteană, folosirea pedepsei cu moartea împotriva infractorilor minori, dar conform Amnesty International, din 2013, au existat cazuri în care minori au fost condamnați la moarte de către instanțele inferioare din Egipt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O fetiţă de doi ani a fost omorâtă şi aruncată într-un jgheab de verişorii ei de 8, respectiv 13 ani. Înainte de crimă, cei doi au încercat să o violeze, în Egipt