Antena Meniu Search
x

O fostă regină a frumuseții din Rusia a fost ucisă și tranșată de soț. Apoi, bărbatul i-a aruncat rămășițele în râu

O fostă regină a frumuseții din Rusia a avut parte de un sfârșit tragic. Tânăra a fost ucisă cu brutalitate de propriul soț, iar bărbtul a continuat să posteze mesaje pe conturile ei de social media pentru a-și ascunde crima. 

de Redactia Observator

la 05.02.2022, 15:52

O fostă regină a frumuseții din Rusia a fost ucisă și tranșată de soț. Apoi, bărbatul i-a aruncat rănmășițele în râu
O fostă regină a frumuseții din Rusia a fost ucisă și tranșată de soț. Apoi, bărbatul i-a aruncat rănmășițele în râu - Profimedia Images

Născută într-un orășel din Siberia, Ksenia Sapozhkova a fost desemnată Miss Kuzbass în 2010, iar în 2011 urma să-și reprezinte orașul la concursul Miss Rusia. În aceeași perioadă s-a mutat la Moscova, împreună cu soțul său care a obținut un loc de muncă la metroul din capitală. 

Pe 10 ianuarie 2022, Popov ar fi alertat poliția că soția sa este de negăsit, după ce ar fi plecat în Dubai, apoi într-o excursie în Africa de Sud. În ciuda îngrijorării soțului, anchetatorii au descoperit că femeia nu a părăsit niciodată Rusia, iar telefonul ei era localizat în Moscova. După ce au interogat rudele victimei, oamenii legii au descoperit că mesajele pe care le publica pe conturile de social media nu erau scrise de ea, scrie Russia Today.

Astfel, principalul suspect în cazul dispariției Kseniei a devenit chiar soțul său, mai ales după ce polițiștii au aflat că, în luna august, și-a trimis fiica să locuiscă cu niște prieteni – în aceeași perioadă în care a fost văzut cărând mai mulți saci de gunoi, apoi și-a vândut apartamentul și mașina. 

În fața justiției, Popov a recunoscut că și-a ucis soția, în urma unui scandal conjugal, apoi i-a aruncat rămășițele în râu. Pentru a nu trezi suspiciuni, bărbatul a continuat să posteze de pe conturile victime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O fostă regină a frumuseții din Rusia a fost ucisă și tranșată de soț. Apoi, bărbatul i-a aruncat rămășițele în râu