Antena Meniu Search
x

O mămică din UK a dat lovitura, după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș de la o tarabă din târg. Ce a descoperit: "Am avut un sentiment instinctiv"

O jucărie care valorează o avere. O mămică și fiul ei au dat lovitura cea mare, după ce au cumpărat doi ursuleți de pluș dintr-un târg. Femeia a plătit 150 de euro pentru ambele jucării, însă una dintre ele avea să-i facă o surpriză mai mult decât plăcută.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 09:22

O mămică din UK a dat livitura, după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș de la o tarabă din târg. Ce a descoperit
O mămică din UK a dat livitura, după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș de la o tarabă din târg. Ce a descoperit - Profimedia

Jeanette Davies a cumpărat cei doi ursuleții, care zăceau pe o tarabă, cu 150 de euro, la Monmouth Show Ground, Țara Galilor de Sud, în iunie, în timp ce se plimba cu fiul ei, Kyle John. Unul dintre ei era însă, mult mai valoros decât părea la prima vedere. Era o jucărie Steiff rară, în valoare de aproape 7.000 de euro, care datează din 1905, relatează Mirror.

A cumpărat o comoară

Am avut doar un sentiment, un sentiment instinctiv. Am crezut că arată ca un urs Steiff, o marcă care poate fi valoroasă. L-am convins pe Kyle să se despartă de cea mai mare sumă de bani pe care am cheltuit-o vreodată la un un târg”, a declarat Jeanette .

„Descoperiri ca aceasta fac ziua oamenilor și le dau speranță. Ei ne amintesc că întotdeauna se găsesc comori la piețele de vechituri și la magazinele de caritate. Aștept cu nerăbdare să-l ajut pe domnul Cinnamon să găsească o casă nouă. Este o piesă de colecție minunată”, a declarat Charles Hanson, proprietarul Hansons Auctioneers. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O mămică din UK a dat lovitura, după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș de la o tarabă din târg. Ce a descoperit: "Am avut un sentiment instinctiv"