Antena Meniu Search
x

O mașină blindată plină cu Moși Crăciun a rămâs blocată pe un drum, în Anglia. Petrecăreții vizitau mai multe baruri: "A fost destul de amuzant"

Un transportor blindat plin cu Moși Crăciun a trebuit să fie eliberat de poliție după ce a rămas blocat pe o bandă din Cornish.

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 12:03

Indivizii, care mergeau dintr-un bar în altul cățărați pe mașina blindată, s-au blocat într-un gard viu la Marsh Lane, lângă Hayle, în Cornwall. Poliția din Devon și Cornwall s-a sesizat joi seară, în jurul orei 19:40, după ce au primit un apel cum că un vehicul a fost avariat. Nimeni nu a fost arestat, potrivit BBC.

Petrecăreții se aflau într-un tur anual în care vizitau mai multe baruri

Pescarul Ian Jepson,bărbatul care a filmat un videoclipul, a spus că au stat blocați acolo timp de aproximativ două ore. El a spus că petrecăreții se aflau într-un tur anual în care vizitau mai multe baruri din împrejurimi. 

„Au trecut pe lângă mine cântând și mai târziu i-am găsit blocați acolo unde se îngustează banda. Erau blocați destul de rău. A fost destul de amuzant când au încercat să se elibereze”, a spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O mașină blindată plină cu Moși Crăciun a rămâs blocată pe un drum, în Anglia. Petrecăreții vizitau mai multe baruri: "A fost destul de amuzant"