Antena Meniu Search
x

O profesoară de fizică este acuzată că a pipăit în zonele intime și s-a sărutat cu un elev de 17 ani, într-un club din Scoția

O profesoară este acuzată că a pipăit și a sărutat un elev de 17 ani într-un club. Femeia a fost raportată profesorilor de mai mulți elevi de la liceul Thurso din Caithness, Scoția, după ce s-au simțit „indignați” de presupusul ei comportament.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 12:48

Ashley Swanson, o profesoară de fizică, ar fi dansat într-o manieră sexuală cu adolescentul, i-a atins posteriorul și l-a ținut de mână, în clubul de noapte local din Skinandi, în martie 2018. McConnell, care avea 30 de ani la acea vreme și era căsătorită, recunoaște că s-a ținut de mână cu adolescentul, dar neagă că l-a sărutat.

Și-a pipăit și și-a sărutat elevul

Fiona Grant, o fostă profesoară de la școală, a dezvăluit că a fost lansată recent o investigație asupra acuzațiilor. Profesoara de fizică a fost suspendată, după ce elevii au arătat conducerii școlii un videoclip de la presupusul incident de atunci.

Descriind imaginile, Grant spune că „mâna domnișoarei McConnell este lăsată spre zona intimă a elevului”. La rândul său, adolescentul implicat spune că a săruta-o pe femeie, mamă a doi copii, „de trei sau patru ori”.

La începutul acestei luni, prietena ei și fosta colegă Emilie Charton, care a fost cu ea în acea noapte, a spus că McConnell era beată și flirta. Marți, Consiliul General de Predare pentru Scoția (GTCS) a analizat dovezile de la directorul Liceului Thurso, Kathryn MacKay, care a investigat afirmațiile elevilor. „Din ceea ce au spus, nu cred că McConnell ar fi trebuit să se comporte așa, nu cred că ar fi trebuit să fie la clubul de noapte printre elevii ei. Sărutul nu ar trebui să se întâmple, suntem profesori, nu ar trebui să avem nici un fel de relație ca asta. Părerea mea personală, cred că ar trebui să ne comportăm într-un mod care să nu discrediteze profesia. Ashley a venit la mine și a spus că nu își amintește incidentul, am fost sfătuită să o suspend imediat, ceea ce am făcut, a început să plângă.", a declarat Kathryn MacKay.

Profesoara riscă să fie radiată din registrul de predare de către Consiliul General pentru Scoția (GTCS). Audierile continuă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O profesoară de fizică este acuzată că a pipăit în zonele intime și s-a sărutat cu un elev de 17 ani, într-un club din Scoția