Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără care s-a îmbolnăvit de Covid în timp ce era însărcinată a murit după ce a adus pe lume o fetiţă, în UK: "Nu a apucat nici măcar să o vadă"

O tânără de 35 de ani s-a îmbolnăvit de coronavirus în timpul sarcinii sale şi a murit la scurt timp după ce a născut o fetiţă sănătoasă. Tatăl, dărâmat de durere, promite să îi păstreze memoria vie pentru copila pe care aceasta nu a apucat nici măcar să o cunoască.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.08.2021, 12:51

Samantha, din Derry, în Irlanda de Nord, a fost descrisă drept „regină” de soțul ei doborât de durere. Josh Willis a scris pe rețelele sociale despre modul în care și-a pierdut dragostea vieții, relatează Mirror. Tânăra a adormit odată pentru totdeauna vineri, internată în spital, după o luptă de 16 zile cu virusul mortal.

„Astăzi a fost cea mai rea zi din viaţa mea. Am pierdut-o pe dragostea vieţii mele Samantha în faţa Covid-ului. Samantha a luptat cu multă putere în ultimele 16 zile. Eu, mama ei şi cei doi copii mai mari i-am fost alături. Nu a suferit nicio durere şi s-a simţit confortabilă atunci când a închis ochii pentru totdeauna”, a spus Josh.

Deşi starea de sănătate s-a înrăutăţit dramatic, Samantha a reuşit să nască o fetiţă sănătoasă. Din nefericire nu a avut şansa să-şi vadă copilul. La scurt timp şi-a dat ultima suflare.

„În timp ce era internată a fost nevoită să o aducă pe lume pe fetiţa noastră. Nu a apucat nici măcar să o vadă. Mă voi asigura acum că Evie Grace va şti totul despre mama pe care nu o va întâlni niciodată. Nu voi lăsa pe nimeni să te uite niciodată iubirea mea şi îmi voi aminti toate momentele şi experienţele speciale pe care le-am împărtăşit împreună. Copiii, inclusiv Holly și Shéa, sunt acum principala mea prioritate”, a adăugat soţul acesteia.

Pe acelaşi subiect

Soţul a mulţumit cadrelor medicale pentru sprijin

În emoționanta postare publicată pe Facebook, Josh a reflectat și asupra vieții Samantheiși a lăudat personalul de la spitalul Altnagelvin pentru că a avut grijă de ea, potrivit Mirror:

„A fost o persoană minunată, iubitoare și grijulie și a fost super-eroul nostru în ultimele săptămâni. Acum este îngerul nostru păzitor și va rămâne în inimile și gândurile noastre pentru totdeauna. Te iubim mult și ne este dor de tine. Ne-am fi dorit să te fi putut ajuta să ajungi acasă pentru a-ţi continua călătoria alături de noi pentru restul vieţii. Nu voi înceta niciodată să te iubesc și vom face tot posibilul să te facem mândră până te vom vedea din nou. Dormi în pace, regina mea. Mulțumesc tuturor angajaților de la spitalul Altnagelvin care au avut grijă de Samantha în călătoria ei. Sunteți cu toții oameni cu adevărat minunați și nu voi uita niciodată ce ați făcut pentru Samantha și familia noastră".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără care s-a îmbolnăvit de Covid în timp ce era însărcinată a murit după ce a adus pe lume o fetiţă, în UK: "Nu a apucat nici măcar să o vadă"