Antena Meniu Search
x

O tânără de 18 ani a jucat pentru prima dată la loto şi a luat premiul cel mare, 32 de milioane de euro, în Canada

Norocul începătorului. O tânără de 18 ani a câştigat premiul cel mare, de 32 de milioane de euro, la prima sa participare. Juliette Lamour a cumpărat un bilet la îndemnul bunicului său şi a devenit astfel cea mai tânără câştigătoare din Canada.

de Monica Palade

la 06.02.2023, 11:58

O tânără de 18 ani a jucat pentru prima dată la loto şi a luat premiul cel mare, 32 de milioane de euro, în Canada - OLG

„Mi-a spus: Tocmai ai împlinit 18 ani, du-te și cumpără-ți un bilet, încearcă-ți norocul”, a povestit tânăra, studentă la Sault Ste Marie, în Ontario. Tânăra a mai povestit, potrivit Le Parisien, că atunci când a intrat în magazin, a trebuit să îşi sune tatăl pentru a-i explica cum se joacă.

Şi-a verificat târziu biletul

OLG, societatea de loterie din provincia Ontario, a dezvăluit identitatea singurului câștigător de jackpot al unei extrageri de la începutul lunii ianuarie în acest weekend, declarând că Juliette Lamour „este cea mai tânără câștigătoare din istoria loteriei din Canada care a câștigat un jackpot atât de mare”.

Tânăra nu și-a verificat imediat biletul și nu s-a gândit la asta până când și-a auzit colegii spunând că biletul câștigător fusese achiziționat din Sault Ste Marie. O colegă i-a propus să-şi verifice biletul pe aplicația OLG și i-a trebuit mult ca să-și dea seama despre ce sumă uriaşă este vorba. Ca studentă la biologie, Juliette intenționează să-și continue studiile și să planifice o excursie cu familia ei în această vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O tânără de 18 ani a jucat pentru prima dată la loto şi a luat premiul cel mare, 32 de milioane de euro, în Canada