Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără de 20 de ani din Moscova a sărit de la etajul 4 pentru a scăpa de un violator. Mărturia suspectului: "Am înjunghiat-o de două ori. Apoi am fugit"

O tânără rusoaică a trăit o adevărată poveste de groaza. Femeia, în vârstă de 20 de ani, a fost nevoită să sară de la etajul 4 al unui bloc, de la 15 metri înălţime mai exact, într-o încercare disperată de a scăpa de un bărbat care voia s-o violeze.

de Redactia Observator

la 09.12.2021 , 16:33

O tânără de 20 de ani din Moscova a sărit de la etajul 4 pentru a scăpa de un violator. Mărturia suspectului: "Am înjunghiat-o de două ori. Apoi am fugit" - m24.ru

Momentul în care tânăra a sărit de la etaj a fost surprins de camerele de supraveghere ale blocului, iar imaginiale au ojuns pe reţelele de socializare. Potrivit m24.ru, pe filmări s-ar vedea şi suspectul care a coborât imediat din bloc şi a alergat spre tânăra rănită pentru a o înjunghia. Martorii scenei de groază au fost cei care au sunat la poliţie, iar un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost reţinut.

Bărbatul este cercetat pentru viol şi tentativă de omor în acest caz. Poliţiştii au descoperit apoi că acesta avea în apartamente alte două femei pe care le ţinea legate, aşa că a fost acuzat şi de răpire. Conform autorităţilor, acesta este un cetăţean din Tadjikistan care fusese angajat pentru a renova respectivul apartament. Poliţiştii care se ocupă de caz au declarat că bărbatul a fost cooperant cu autorităţile şi a recunoscut că a înjunghiat-o pe tânăra de 20 de ani. "Am înjunghiat-o de două ori cu un cuțit. Apoi am fugit", ar fi spus acesta în faţa poliţiştilor.

Suspectul, reţinut pentru cel puţin două luni

Articolul continuă după reclamă

"Aminov a folosit violența împotriva victimei, a bătut-o, după care a violat-o. Victima, dorind să scape de acuzat, a sărit de la etajul 4. Bărbatul, cu intenția de a o ucide, a căutat un obiect ascuțit, a coborât scările și i-a provocat mai multe răni, după care a fugit", a declarat unul dintre anchetatori pentru presa rusă.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost transportată la spital unde se află în stare gravă: are bazinul fracturat în urma căzăturii, dar şi plăgi după ce a fost înjunghiată. Bărbatul reţinut de poliţişti va sta în arest cel puţin două luni, până anchetatorii vor strânge mai multe probe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » O tânără de 20 de ani din Moscova a sărit de la etajul 4 pentru a scăpa de un violator. Mărturia suspectului: "Am înjunghiat-o de două ori. Apoi am fugit"