Antena Meniu Search
x

O tânără de 26 de ani, ucisă înainte să devină mireasă, în UK. Avea nunta în august: "Îmi va fi dor de tine în fiecare zi"

Holly Lambert, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită moartă în zona County Square din Ulverston, Cumbria, UK, luni. Echipajele medicale au ajuns de urgență la fața locului, dar nu au putut să o salveze în ciuda manevrelor de resuscitare. Trei persoane, o femeie în vârstă de 40 de ani și doi bărbați de 28 și 61 de ani, au fost arestate sub suspiciunea de crimă și au fost eliberate pe cauțiune, în cele din urmă.

de Cristina Cruceru

la 23.02.2023, 11:15

O tânără de 26 de ani, ucisă înainte să devină mireasă, în UK
O tânără de 26 de ani, ucisă înainte să devină mireasă, în UK - Facebook, Shutterstock

Familia este îndurerată, iar logodnicul ei suferă după pierderea tinerei de 26 de ani. Asta pentru că cei doi urmau să se căsătorească în luna august, anul acesta. Femeia era descrisă ca fiind "cea mai iubitoare și grijulie persoană". Logodnicul și familia ei au declarat, potrivit TheSun: "Holly era sufletul și viața petrecerii, luminând fiecare cameră în care intra. Avea o inimă mare și îi iubea pe toți, așa cum o iubeau toți cei care o cunoșteau. Holly era unică și ne făcea mereu să râdem. Întotdeauna avea o poveste de spus. Holly va fi profund regretată de toți prietenii și familia ei, în special de mama Stephanie și de fratele Benjamin.

Îmi va lipsi teribil în fiecare zi. Holly îmi va fi dor de tine în fiecare zi. A fost cea mai bună prietenă a mea și am fost atât de apropiați în cei trei ani în care am fost împreună. Eram logodiți și ne pregăteam să ne căsătorim pe 5 august 2023".

Prietena lui Holly, Sarah Braithwaite, a vorbit despre Holly, spunând că era o persoană "adorabilă" care avea un "bun simț al umorului", adăugând faptul că familia și prietenii ei au fost "devastați" de moartea ei. Sarah a declarat pentru Mirror: O cunoșteam din 2012, am fost la facultate cu ea. Era o persoană atât de drăguță și avea un bun simț al umorului. Tot ce pot spune este că era o persoană bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără de 26 de ani, ucisă înainte să devină mireasă, în UK. Avea nunta în august: "Îmi va fi dor de tine în fiecare zi"