Antena Meniu Search
x

Foto Greta, o însoțitoare de zbor, a murit la bordul unui avion pe un aeroport din Londra. S-a prăbușit din picioare: "Am pierdut-o"

O însoțitoare de zbor, în vârstă de doar 24 de ani, a murit subit la câteva momente după ce a aterizat pe aeroportul Stansted, în UK, când a leșinat lângă ușile avionului. Greta a leșinat, iar la scurt timp și-a pierdut viața în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele de prim-ajutor. 

de Cristina Cruceru

la 23.02.2023, 09:06

Greta Dyrmishi, în vârstă de 24 de ani, lucra ca personal de zbor pentru compania aeriană Air Albania. Tânăra a murit cu câteva zile înainte de Crăciun. Instanța de judecată din Essex a transmis, miercuri, că Greta Dyrmishi călătorea din capitala Albaniei, Tirana, spre Essex pe 21 decembrie, când a leșinat brusc. După ce a leșinat, aceasta a fost resuscitată și a primit primul ajutor, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva. Tânăra de 24 de ani a murit la bordul avionului.

Care a fost cauza morții

În urma autopsiei, s-a constatat cauza morții - "sindromul morții subite a adultului", adică i s-a oprit brusc inima, deși era sănătoasă. Medicul legist din Essex, Michelle Brown, a declarat că moartea Gretei va face obiectul unei anchete documentare complete: Această femeie în vârstă de 24 de ani făcea parte din echipajul de cabină al unui zbor din Albania. A leșinat în avion. Zece minute mai târziu nu mai avea puls și a început resuscitarea cardio-respiratorie. Paramedicii au tratat-o și au confirmat că a decedat. O autopsie a constatat că a murit din cauza sindromului morții subite a adulților.

Medicul legist a spus că, în momentul incidentului, "ea se afla în față, lângă ușile unui avion pe aeroportul Stansted", ceea ce este "potrivit pentru o anchetă documentară în timp util". Fotografiile distribuite anul trecut pe rețelele de socializare ale Gretei Dyrmishi o arătau pe aceasta purtând o uniformă Air Albania în timp ce era însoțită de doi colegi.

Pe acelaşi subiect

Ce au transmis reprezentanții Air Albania

O declarație emisă de Air Albania în momentul morții lui Greta spunea: Pe 21 decembrie, după debarcarea pasagerilor din zborul nostru spre Londra, unul dintre membrii echipajului nostru de cabină, Greta Dyrmishi, a suferit un atac de cord. Chiar și după ce i s-a acordat imediat toată asistența medicală, tot am pierdut-o. A fost dusă la spitalul din Londra, iar ancheta este în curs de desfășurare. Încă din primele momente, Air Albania a contactat familia ei și continuăm să fim aproape de ei în aceste momente dificile.

Din respect pentru Greta și familia ei, am decis să împărtășim vestea. Ne vom aminti întotdeauna de Greta ca de o profesionistă pasionată, o colegă excelentă și o mare prietenă pentru noi toți. Fie ca Dumnezeu să o miluiască și să dea pace familiei. Air Albania va fi în continuare alături de familia ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Greta, o însoțitoare de zbor, a murit la bordul unui avion pe un aeroport din Londra. S-a prăbușit din picioare: "Am pierdut-o"