Antena Meniu Search
x

O tânără din SUA, condamnată după ce și-a ucis mama cu o tigaie și 30 de lovituri de cuțit după ce aceasta a aflat că a fost exmatriculată

Sydney Powell, o femeie de 23 de ani din statul american Ohio a fost condamnată pentru omor, victima fiind chiar mama ei, Brenda Powel, în vârstă de 50 de ani. După cum arată informațiile din anchetă, tânăra și-a ucis mama după ce a atact-o cu o tigaie și a înjunghiat-o de zeci de ori, totul pornind de la o ceartă cauzată de faptul că tânără fusese exmatriculată de la colegiul la care învăța, notează New York Post.

de Adrian Popovici

la 26.09.2023, 15:45

Sydney Powell, tânără care și-a ucis mama cu o tigaie și 30 de lovituri de cuțit
O tânără din SUA, condamnată după ce și-a ucis mama cu o tigaie și 30 de lovituri de cuțit. De a recurs la acest gest teribil - Profimedia

"În martie 2020, Sydney Powell a lovit-o pe Brenda Powell în cap cu o tigaie de fier, apoi a înjunghiat-o de aproape 30 de ori în gât", au transmis autoritățile care au anchetat crima.

Powell, care a urmat pentru o perioadă cursurile de la colegiul Mount Union, a plâns în sala de judecată atunci când juriul a găsit-o vinovată de moarte mamei sale. După cum arată datele din acest dosar, poliția a găsit-o pe Brenda în interiorul casei sale cu răni grave pe 3 martie 2020. Atât ea, cât și fiica ei, care avea 19 ani în acel moment, au fost duse la un spital, unde Brenda a murit în cele din urmă.

Procurorii au spus că Sydney a atacat-o pe mama ei în timp ce aceasta vorbea la telefon cu oficialii de la fostul ei colegiu de la care fusese exmatriculată. În timpul procesului, apărarea a susținut că tânăra de 23 de ani suferea de schizofrenie și, prin urmare, nu ar fi putut fi trasă la răspundere pentru crima pe care a comis-o.

Dar Sylvia O´Bradovich, psiholog angajat de procurori, nu a fost de acord cu diagnosticul și a spus că Sydney nu respectă definiția legală a nebuniei la momentul crimei. Aceasta a recunoscut totuși că Sydney suferă de unele probleme de sănătate mintală. Steven Powell, tatăl lui Sydney și soțul Brendei și bunica maternă Betsy Brown au cerut procurorilor să ajungă la o soluție fără un proces. Totuși, procurorii au cerut ca un juriu să fie cel care decide dacă tânăra este sau nu vinovată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » O tânără din SUA, condamnată după ce și-a ucis mama cu o tigaie și 30 de lovituri de cuțit după ce aceasta a aflat că a fost exmatriculată