Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din UK, snopită în bătaie chiar lângă liceu. Două fete, de 10 și 11 ani, printre agresoarele arestate de polițiști

Cinci persoane au fost arestate, după o bătaie șocantă în fața unui liceu din Surrey, UK. Polițiștii britanici sunt în căutarea celui de-al șaselea suspect, după ce o adolescentă a fost snopită în bătaie și filmată.

de Cristina Cruceru

la 08.02.2023 , 10:45

O tânără din UK, snopită în bătaie chiar lângă liceu
O tânără din UK, snopită în bătaie chiar lângă liceu - Twitter

O femeie în vârstă de 39 de ani, o fată de 16 ani, o altă fată de 11 ani, o fată de 10 ani și un bărbat de 43 de ani au fost arestați pentru că au luat parte la acest atac. Un al șaselea suspect, o fată de 15 ani, este, de asemenea, căutată de polițiștii britanici. Poliția a confirmat că aceasta știa că este căutată și a fugit, relatează DailyMail.

Incidentul a fost filmat și postat pe internet

Poliția a fost chemată luni, în jurul orei 14.30, în fața Colegiului Thomas Knyvett din Ashford, Surrey, unde a descoperit că o adolescentă a fost rănită. Imagini îngrozitoare ale bătăii au fost distribuite în mediul online și arată cum mai multe persoane lovesc victima, în timp ce aceasta zace la pământ.

Articolul continuă după reclamă

Vocile agresorilor pot fi auzite pe tot parcursul altercației, iar la un moment dat cineva le spune celorlați cum s-o bată pe tânără. Șuvițe din părul ei au rămas pe asfalt, după ce a fost bătută crunt. Profesorii au ieșit în stradă și au văzut urmările bătăii, fix în fața colegiului.

Pe acelaşi subiect

Un purtător de cuvânt al poliției din Surrey a declarat: Suntem conștienți că acest incident a provocat îngrijorare în rândul elevilor, părinților și personalului de la Colegiul Thomas Knyvett, precum și în rândul comunității în general.

Am dori să vă asigurăm că o anchetă este în curs de desfășurare, că au fost efectuate cinci arestări în legătură cu acest incident și că lucrăm îndeaproape cu Thomas Knyvett College în timp ce investigăm această chestiune.

Purtătorul de cuvânt a cerut ca oamenii să se abțină de la a împărtăși videoclipuri ale bătăii pe rețelele de socializare și să trimită în schimb link-uri către poliție: Suntem, de asemenea, conștienți de faptul că mai multe videoclipuri cu acest incident dureros circulă pe rețelele de socializare. Vă rugăm să nu distribuiți niciun videoclip sau imagine a acestui incident, ci să le trimiteți polițiștilor, astfel încât acestea să poată fi luate în considerare ca probe în această anchetă.

Ce spun polițiștii britanici

Inspectorul Maxine Cilia, comandantul districtului Spelthorne, a declarat că a fost șocată să vadă o altercație atât de violentă în apropierea unei școli: Am fost șocată să văd înregistrările acestei bătăi și nivelul de violență din partea tinerilor în fața uneia dintre școlile noastre locale. Fiecare elev ar trebui să se simtă în siguranță în comunitatea locală și să nu fie ținta niciunui tip de violență atunci când părăsește incinta școlii.

Inspectorul Cilia a adăugat că vor exista patrule suplimentare în zonă în zilele următoare. "Poliția din Surrey investighează acum acest incident și adună dovezi suplimentare cu cooperarea deplină a școlii. Vor exista patrule suplimentare în această zonă locală pentru reasigurare și pentru a le permite localnicilor să vorbească cu ofițerii".

De asemenea, poliția face apel la orice martor ocular sau la orice persoană care are înregistrări de pe camerele de supraveghere, camerele de bord sau orice imagini și clipuri video de pe telefoanele lor mobile să ia legătura cu polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » O tânără din UK, snopită în bătaie chiar lângă liceu. Două fete, de 10 și 11 ani, printre agresoarele arestate de polițiști