Antena Meniu Search
x

Video "Ca în filmele cu proşti, mă!". Pumni și păruială între două eleve, în fața unui liceu din Roșiori. S-au încăierat pentru un băiat, în timp ce colegii râdeau și le filmau

Pumni, bătaie şi zeci de spectatori. Aşa se poate descrie scena teribilă desfăşurată în faţa unui liceu din Roşiorii de Vede. Două eleve de 15 şi 16 ani s-au luat la bătaie imediat după ce au ieşit de pe poarta şcolii. Un singur coleg a încercat să le despartă, restul asistau amuzaţi la întregul "spectacol".  

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 02.02.2023, 13:36

Vezi și

Scena violentă s-a petrecut după ce, în urmă cu doar câteva zile, a fost sărbătorită Ziua Internaţională Anti-Bullying în şcoli. 

De la ce a pornit bătaia între adolescente

Sămânța scandalului ar fi un băiat pentru care cele două fete ar mai fi avut discuții aprinse în trecut. Cel puțin asta susțin cei care le cunosc pe cele două adolescente. Au decis, astfel, să își regleze conturile printr-o încăierare în toată regula, iar scena a fost filmată și a ajuns pe rețelele sociale. Totul s-a petrecut sub ochii colegilor care, in loc să încerce să le desparta pe fete, s-au amuzat pe seama lor, au aplaudat și au încurajat agresiunea. Fetele nu au încetat să își care pumni și picioare nici măcar atunci când au căzut la pământ.

După ce imaginile au apărut pe internet poliția s-a autosesizat și a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

"La data de 1 februarie a.c., ora 14:44, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o elevă de liceu  de pe raza municipiului Roșiori de Vede, județul Teleorman, ar fi fost agresată de o altă elevă. Deplasați la fața locului polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede au constatat faptul că, în jurul orelor 13:30,  în timp ce eleva în vârstă de 15 ani, din comuna Stejaru, județul Teleorman se afla în afara incintei liceului, ar fi fost agresată de  o elevă în vârstă de 16 ani, din comuna Călmățuiu, județul Teleorman", au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

În urma loviturilor primite, fata în vârstă de 15 ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Ca în filmele cu proşti, mă!". Pumni și păruială între două eleve, în fața unui liceu din Roșiori. S-au încăierat pentru un băiat, în timp ce colegii râdeau și le filmau