Antena Meniu Search
x

Răzbunarea unui tată, furios că fiul e "agresat" de profesor, la o şcoală din Prahova. Bărbatul a fost reţinut

Un conflict care ar fi izbucnit la o şcoală din Prahova, între un profesor şi un elev, l-ar fi înfuriat atât de tare pe părintele acestuia din urmă încât a venit la unitatea de învăţământ pus pe scandal. Bărbatul de 63 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce l-a lovit pe profesor, drept "răzbunare" că "i-a agresat fiul".

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 14:24

bătaie între doi bărbaţi
Profesor, lovit de tatăl unui elev - Shutterstock (scop ilustrativ)

Un bărbat de 63 de ani din comuna Ceraşu a fost reţinut de poliţişti după ce a lovit un profesor care i-ar fi agresat fiul, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. Conform sursei citate de Agerpres, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna au fost sesizaţi, marţi după-amiază, de către o femeie, în calitate de profesor al unei unităţi şcolare din comuna Ceraşu, despre faptul că un alt profesor din cadrul unităţii ar fi fost agresat de un bărbat.

Profesor lovit de un tată, care-şi "răzbuna" fiul

"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că profesorul în vârstă de 44 de ani ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev, acesta susţinând că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză. În urma conflictului, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", arată IPJ Prahova.

Faţă de bărbatul în vârstă de 63 de ani, din comuna Ceraşu, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răzbunarea unui tată, furios că fiul e "agresat" de profesor, la o şcoală din Prahova. Bărbatul a fost reţinut