Antena Meniu Search
x

Video "Parcă năștea tripleți" Momentul în care un bărbat a înscenat un accident rutier grav, deși abia fusese atins

O scenă demnă de filme a avut loc într-o localitate liniștită din Devon, Marea Britanie. Un individ care abia fusese atins de o camionetă a avut o reacție pe cât de deplasată, pe atât de teatrală.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 16:35

accident rutier înscenat în Marea Britanie
"Parcă năștea tripleți" Momentul în care un bărbat a înscenat un accident rutier grav, deși abia fusese atins - The Sun

Pe imaginile cu "coliziunea", publicate de The Sun, se poate observa cum individul face semn unei mașini să înainteze, moment în care șoferul unei camionete o bagă în marșarier și începe să dea cu spatele. Deși abia îl atinge pe bărbat, acesta începe să țipe, simulând o accidentare ce evident nu fusese serioasă. "Ah, mi-ai blocat piciorul, dă-i înainte", strigă el. Șoferul a înțeles din primele momente că are de-a face cu un act mai degrabă artistic. "L-am auzit țipând de parcă năștea tripleți sau stătea pe o mină", a povestit el. "Ce glumă enervantă. Ce performanță. Parcă urmărea să primească un Oscar", a mai spus șoferul camionetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Desigur, a fost sunată și poliția din Devon și Cornwall, care a caracterizat incidentul ca fiind unul minor. "Pare a fi o coliziune între o mașină și un pieton. O victimă a raportat răni ușoare. Nu vom investiga mai departe, iar cazul a fost clasat", au precizat polițiștii britanici. Bărbatul "rănit" a fost contactat de jurnaliștii de la The Sun, dar a refuzat să comenteze incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Parcă năștea tripleți" Momentul în care un bărbat a înscenat un accident rutier grav, deși abia fusese atins