Antena Meniu Search
x

Patroana unui restaurant şi-a otrăvit vecinul şi pe angajaţii lui cu ciocolată, după ce nu i-a putut înapoia o datorie. Brazilianca, arestată

Proprietara unui restaurant a fost arestată după ce ar fi încercat să-și otrăvească vecinul mecanic și pe personalul acestuia, oferinde-le bucăţi de ciocolată umplute cu otravă de șobolani, pentru o datorie de mai mică de aproape 570 de euro.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 19:28

Patroana unui restaurantului şi-a otrăvit vecinul şi pe angajaţii lui cu ciocolată, după ce nu i-a putut înapoia o datorie. Brazilianca, arestată
Patroana unui restaurantului şi-a otrăvit vecinul şi pe angajaţii lui cu ciocolată, după ce nu i-a putut înapoia o datorie. Brazilianca, arestată - Shutterstock

Tatiane de Souza Porto, în vârstă de 43 de ani, a fost arestată după ce vecinul ei și alte trei persoane care au mâncat trufele otrăvite s-au îmbolnăvit grav. Poliția a pătruns vineri în restaurantul ei din Niteroi, în statul Rio de Janeiro, Brazilia, relatează Mirror.

Ea împrumutase 3.000 BRL, aproximativ 570 de euro, de la bărbatul din vecini și de la unul dintre angajații săi, care vizita adesea restaurantul ei. Dar, neputând să-și ramburseze datoria după solicitări repetate, ea ar fi umplut dulciurile cu substanța toxică, în aprilie. Proprietarul atelierului și celălalt angajat, împreună cu fiii lor respectivi, s-au îmbolnăvit grav după ce au consumat dulciurile otrăvite și toți au fost transportați de urgență la spital.

Victimele, în stare gravă

Mecanicul a petrecut 13 zile în secția de terapie intensivă. Fiul celuilalt angajat a suferit un stop cardiac, necesitând o spitalizare prelungită. Suspectând o mână criminală, victimele au raportat cazul la secția de Poliție și au furnizat ofițerilor ciocolata rămasă drept probă.

Analiza criminalistică a relevat prezența unei substanțe foarte toxice numită „terbufos”, care se găsește în mod obișnuit în insecticide și otravă pentru șobolani. Judecătoria a deschis și a emis un mandat de arestare preventivă împotriva femeii pentru tentativă de omor, pe 7 noiembrie. Ancheta este în curs, au confirmat forțele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Patroana unui restaurant şi-a otrăvit vecinul şi pe angajaţii lui cu ciocolată, după ce nu i-a putut înapoia o datorie. Brazilianca, arestată