Meniu
Search
x

Video Pisică salvată în ultima clipă, în uralele unui stadion din SUA. Agăţată cu o singură gheară, felina se zbătea disperată, înainte să cadă în gol

Un stadion întreg a aplaudat salvarea unei pisici, care căzuse de sus, din tribune, în timpul unui meci de rugby din SUA. Imaginile surprind momentul în care felina se agaţă, cu ultimele puteri, de o copertină, în timp ce un bărbat se întinde spre ea, încercând să o recupereze. Fără succes, însă. Pisica a căzut în gol, fiind prinsă, din fericire, de un grup de suporteri.

De Redactia Observator la 12.09.2021, 16:44

Suporterii echipelor de rugby University of Miami şi Appalachian State s-au transformat, în doar câteva clipe, în adevăraţi eroi. Oamenii s-au unit în încercarea de a salva o pisică, pe stadionul Hard Rock din Miami. Felina, care urcase pe partea exterioară a tribunei, se agăţase disperată, cu o singură gheară, de o copertină. Un bărbat încerca să o recupereze de sus, dar distanţa era pre mare, iar la un moment dat pisica a cedat şi a căzut în gol. Însă nici persoanele aflate dedesubt nu au ezitat şi au întins un steag, la timp ca să atenueze căderea animalului. „A rămas agăţată acolo sus puțin timp, mai întâi cu cele două labe din față, apoi doar cu una, iar apoi mi-am zis: Dumnezeule, o să cadă curând”, povesteşte Craig Cromer, care împreună cu soția sa, Kimberly aduce câte un steag american la fiecare meci jucat de University of Miami.

După ce a aterizat în siguranţă în braţele suporterilor, pisica a fost însoţită de un grup de oameni până la ieşire. De acolo, a fost preluată de un agent de pază. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Pisică salvată în ultima clipă, în uralele unui stadion din SUA. Agăţată cu o singură gheară, felina se zbătea disperată, înainte să cadă în gol