Antena Meniu Search
x

Povestea tristă a copilei batjocorite de colege la şcoală, în Anglia, după ce a fost descoperită cu cancer şi a rămas fără păr

Sinead Zalick, o fată de numai 12 ani din Plymouth, Anglia, şi-a dorit enorm să meargă în continuare la şcoală, deşi anul trecut, înainte de Crăciun, a fost descoperită ca fiind bolnavă de cancer.

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 16:16

Copila din Anglia aşteaptă acum să vadă la ce nivel a ajuns tumora canceroasă
Copila din Anglia aşteaptă acum să vadă la ce nivel a ajuns tumora canceroasă - BPM Media via Metro Online
  • Copila din Anglia aşteaptă, acum, să vadă la ce nivel a ajuns tumora canceroasă.

În luna decembrie, Sinead a început să simtă dureri crunte în zona abdomenului, iar ulterior acesta a început să i se umfle. Conform Metro Online, verdictul medicilor în cazul lui Sinead a venit ca o lovitură de măciucă.

S-a stabilit că fata are cancer ovarian şi are nevoie de tratament urgent, astfel că a început sesiunile de chimioterapie. Jodie şi Adam, părinţii lui Sinead, au stat cu rândul alături de ea în spital, pe perioada pandemiei de coronavirus, şi au început să-i cumpere peruci, după ce şedinţele de chimioterapie au afectat-o atât de mult încât şi-a pierdut aproape tot părul.

Deşi a trecut prin multe momente cumplite, Sinead şi-a dorit în mod expres să nu piardă legătură cu şcoala şi cu prietenii ei, astfel că a decis să înceapă să meargă din nou la şcoală de trei ori pe săptămână.

Copila din Anglia aşteaptă să vadă la ce nivel a ajuns tumora canceroasă

Pe acelaşi subiect

A fost atât de încântată încât abia aştepta momentele în care să revină alături de colegele şi prietenele ei. Totul, însă, până într-un punct. A suferit o lovitură dură în momentul în care alte fete au început să se ia, să o batjocorească din cauza felului în care arată şi să-i spună că arată ca naiba şi că părul pe care îl poartă pe cap nu este natural.

A fost momentul care a făcut-o pe Sinead să nu-şi mai dorească să meargă la şcoală. Iar părinţii ei au început să intre la bănuieli când Sinead a început să invoce diferite motive pentru a nu mai merge la şcoală. 

Acum, fata de 12 ani a terminat şedinţele de chimioterapie şi aşteaptă să vadă nivelul la care a ajuns tumora, respectiv dacă aceasta nu cumva s-a răspândit şi la plămâni. În funcţie de rezultatele obţinute, părinţii lui Sinead vor decide, alături de aceasta, ce este de făcut, exitând posibilitatea ca fata să fie transferată la o altă şcoală sau chiar ea să înveţe acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Povestea tristă a copilei batjocorite de colege la şcoală, în Anglia, după ce a fost descoperită cu cancer şi a rămas fără păr