Antena Meniu Search
x

"Probabil vor muri". Doi frați de 3 și 5 ani se zbat între viață și moarte, după ce au fost atacați cu ciocanul de colegul de apartament, în SUA. Mama lor, ucisă pe loc

Caz cutremurător în SUA. Un bărbat și-a ucis colega de apartament cu un ciocan, în timpul unui atac „îngrozitor”. Copii victimei, în vârstă de 3 și 5 ani, se zbat acum între viață și moarte. La scena de groază ar fi fost martor și fiul bărbatului, în vârstă de doar 9 ani. 

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 12:31

Doi frați de 3 și 5 ani se zbat între viață și moarte, după ce au fost atacați cu ciocanul de colegul de apartament, în SUA. Mama lor, ucisă pe loc
Doi frați de 3 și 5 ani se zbat între viață și moarte, după ce au fost atacați cu ciocanul de colegul de apartament, în SUA. Mama lor, ucisă pe loc - Crimestoppers/NYPD

Suspectul, LiYong Ye, în vârstă de 43 de ani, era coleg de cameră cu victima Zhao Zhao, 43 de ani, cu băiatul ei de 5 ani și fetița de 3 ani. Miercuri, în jurul orei 14.00, bărbatul a fost reținut când încerca să părăsească blocul din Sunset Park, New York. Potrivit unui alt coleg de apartament, a cărui identitate nu a fost făcută publică, miercuri, LiYong l-a sunat și l-a întrebat dacă ar putea lua el copii, tocmai pentru a pune la cale atacul macabru, potrivit Mirror.

Copilașii victimei, în stare critică la spital

După ce a ajuns acasă, bărbatul a găsit o scenă parcă desprinsă din filmele de groază. LiYong era plin de sânge, cu un ciocan în mână, iar cele trei victime zăceau inconștiente pe podea. Pereții și podeau erau acoperiți de sânge.

Potrivit polițiștilor, bărbatul s-ar fi certat cu femeia din mai multe motive precum zgomotul, chiria și internetul. Polițiștii au crezut inițial că victima fusese înjunghiată în timpul atacului brutal, până când și-au dat seama că a fost folosit un ciocan, care era plin de sânge.  Copilul de 9 ani al suspectului ar fi fost martor la nenorocire, iar cei doi copii ai victimei sunt in stare gravă la spital și se zbat între viață și moarte.

Au traumatisme la cap și probabil că vor muri. Fiul de 5 ani și fiica de 3 ani se luptă pentru viața lor”, a declarat poliția. 

Autoritățile au spus că soțul victimei lucrează în Ohio și se întoarce să-și viziteze familia doar o dată pe lună. Polițiștii nu cred că suspectul suferea de o afecțiune psihică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Probabil vor muri". Doi frați de 3 și 5 ani se zbat între viață și moarte, după ce au fost atacați cu ciocanul de colegul de apartament, în SUA. Mama lor, ucisă pe loc