Antena Meniu Search
x

Video Protest în haită la Berlin. 1000 de persoane care se cred câini cer autorităţilor să li se recunoască noua identitate. Au comunicat între ei doar prin lătrat

O mie de persoane îmbrăcate în costume de câine s-au adunat în Berlin, într-un protest în care cer autorităţilor să le fie recunoscută identitatea: cea de oameni-câini.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 21:29

Vezi și

O mie de oameni care se cred câini au făcut miting în centrul Berlinului. Au cerut autorităţilor să recunoască această nouă categorie de persoane. 

Au comunicat între ei doar prin urlete şi lătrat

Tinerii care se cred câini au purtat măşti ca să semene cu animalele cu care se identifică. Au comunicat între ei doar prin lătrături şi urlete.

Mitingul vine la o lună după ce un bărbat din Japonia  a uimit planeta, a plătit 13 mii de euro pentru un costum de câine din rasa ciobănesc scoţian, pe care îl poartă pe stradă.

În urmă cu o lună, Toco, aşa cum este numit bărbatul, a apărut pentru prima dată în public în costumul de câine, şocând o lume întreagă. Costumaţia sa a fost realizată de către o firmă japoneză care produce costume pentru filme şi a costat două milioane de yeni, adică aproape 13.000 de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Protest în haită la Berlin. 1000 de persoane care se cred câini cer autorităţilor să li se recunoască noua identitate. Au comunicat între ei doar prin lătrat