Antena Meniu Search
x

Româncă ucisă cu o cruzime înfiorătoare de iubitul său în Speyer, la o zi după ce au ajuns în orășelul german: "Aproape a decapitat-o"

Crimă de-a dreptul înfiorătoare în vechiul orășel german Speyer. Victimă a căzut o româncă de doar 23 de ani, care a fost ucisă cu bestialitate de iubitul său, și el român, în vârstă de 22 de ani.

de Monica Palade

la 23.11.2022, 20:08

Vezi și

Incidentul ar fi avut loc, vineri, în jurul orei 14:00. Cei doi români abia ajunseseră în oraș, unde ar fi trebuit să lucreze la târgul de Crăciun.

Aproape decapitată de iubitul său

Cu doar o zi înainte, cuplul închiriase o casă de vacanță din localitate. Cum românii nu s-au prezentat la locul de muncă, au fost sunați de șeful lor, iar unul dintre colegi s-a dus la locuința celor doi să vadă ce s-a întâmplat. Bărbatul era plin de sânge, iar femeia era într-o altă cameră fără viață. Aproape că fusese decapitată, după cum au povestit martorii presei locale.

Un vecin care locuiește la doar câteva case de locul crimei a povestit pentru Bild: „După ce a fost găsit cadavrul, cei de la serviciile de urgență au ieșit din casă albi ca varul. Am auzit că se spune că agresorul aproape că i-a tăiat capul femeii cu un cuțit”.

Bărbatul a fost arestat la fața locului, nu a opus deloc rezistență. Potrivit inspectorului-șef, suspectul s-a rănit în timpul atactului asupra iubitei sale. Anchetatorul nu a vrut să comenteze declarația potrivit căreia suspectul aproape că i-a tăiat capul partenerei sale. Investigațiile sunt în derulare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Româncă ucisă cu o cruzime înfiorătoare de iubitul său în Speyer, la o zi după ce au ajuns în orășelul german: "Aproape a decapitat-o"