Antena Meniu Search
x

Români arestaţi în Malta, după ce autorităţile locale au destructurat o reţea de hoţi de buzunare

Trei români au fost arestaţi în Malta, după ce autorităţile locale au destructurat o reţea de hoţi de buzunare.

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 12:41

Românii capturaţi în Malta au fost reţinuţi înainte să se cazeze la un hotel
Românii capturaţi în Malta au fost reţinuţi înainte să se cazeze la un hotel - Independent
  • Cei trei români capturaţi în Malta au între 39 şi 54 de ani.

Întreaga poveste s-a petrecut în localitatea St. Julian's, oraş situat la nord de capitala Valletta şi care are doar circa 14.000 de locuitori. Conform Independent, cei trei români arestaţi de autorităţile malteze au 39, 40 şi 54 de ani şi sunt bănuiţi că fac parte dintr-o reţea internaţională de hoţi de buzunare. 

Pentru capturarea celor trei români a fost nevoie ca mai multe structuri ale Poliţiei din Malta să-şi unească forţele. Ancheta a scos la iveală că românii acţionau în special pe parcursul verii, în plin sezon turistic. Ei veneau pentru câteva zile în Malta, comiteau mai multe furturi, iar apoi părăseau ţara, sperând că astfel autorităţile malteze nu-i pot identifica.

Românii, capturaţi înainte să se cazeze la un hotel din Malta

În plus, cei trei români nu se deplasau către Malta direct din România, pentru a nu se da de gol. Informaţiile adunate de poliţiştii maltezi au arătat că cei trei români urmau să ajungă în Malta din Budapesta, Ungaria, în cursul serii de luni.

Au fost lăsaţi să se urce într-un autobuz la aeroport şi au fost interceptaţi înainte să se cazeze la un hotel din oraşul amintit. Cei trei români urmează să fie puşi sub acuzare, fiind bănuiţi de comiterea a numeroase infracţiuni de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Români arestaţi în Malta, după ce autorităţile locale au destructurat o reţea de hoţi de buzunare