Antena Meniu Search
x

Sabina, o profesoară de şcoală generală, în vârstă de 28 de ani, ucisă şi abandonată într-un parc din Londra. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt

Sfârşit dramatic pentru o profesoară de generală de doar 28 de ani. Femeia a fost găsită moartă într-un parc din sudul Londrei, la doar câţiva kilometri de locul unde lucra.

de Monica Palade

la 21.09.2021, 16:07

Sabina, o profesoară de şcoală generală, în vârstă de 28 de ani, ucisă şi abandonată într-un parc din Londra. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt - Facebook

Trupul Sabinei Nessa a fost descoperit în Cator Park, Greenwich. Poliţia metropolitană a arestat un suspect, un bărbat de 40 de ani, însă a fost eliberat, iar ancheta continuă.

Oamenii legii au fost chemaţi la locul crimei, sâmbătă, în jurul orei 17.32. Se pare că Sabina era moartă de mai bine de 24 de ore. Tânăra a început să predea la şcoala primară din luna iulie 2020, după ce şi-a terminat studiile universitare în Bedfordshire.

Poliţiştii în căutarea făptaşului

Inspectorul-şef, Joe Garrity, a declarat: „Primele noastre anchete sugerează că acest atac s-a produs vineri, 17 septembrie, în jurul orei 20:30, moment în care parcul era probabil folosit de mulți oameni, de stăpânii care îşi plimbă câinii, la cei care aleargă. Sabina a fost găsită în apropierea centrului comunitar OneSpace, despre care știm că este un loc utilizat de mulți oameni și am ruga pe oricine se afla în sau în jurul zonei și care ar putea avea informații să ni le ofere.

Ați văzut pe cineva șovăind sau acționând suspicios? Sau ați văzut pe cineva părăsind zona în grabă, poate fugind? Dacă aveți informații, este vital să ne spuneți. Lucrăm non-stop pentru a face dreptate familiei acestei tinere și avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a face acest lucru”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Sabina, o profesoară de şcoală generală, în vârstă de 28 de ani, ucisă şi abandonată într-un parc din Londra. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt