Antena Meniu Search
x

Şansa pândită timp de 12 ani de nemţoaica torturată de soţ. Cum a reuşit să scape din ghearele monstrului: bărbatul nota în agendă tot ce-i făcea victimei

O femeie de naţionalitate germană în vârstă de 53 de ani, care susţine că era sechestrată din 2011 într-un apartament din Forbach, oraş din nord-estul Franţei, a fost descoperită luni de poliţie într-o cameră cu grilaje la ferestre şi în care exista o masă pentru tortură, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 18:13

Soţul femeii a fost arestat - Profimedia

O femeie de naţionalitate germană a fost găsită goală, cu capul ras şi subnutrită, într-un apartament din Franţa.  Autorităţile l-au arestat pe soţul ei, în vârstă de 55 de ani, care este tot de naţionalitate germană, au declarat surse din cadrul poliţiei, citate de AFP.

Soţul femeii a fost arestat

Bărbatul a fost arestat luni, la ora locală 06:00, în urma unui raid al poliţiei, relatează news.ro. Soţia sa a fost găsită într-un dormitor, dezbrăcată, cu capul ras, subnutrită şi cu fracturi.

Femeia se afla într-o cameră cu grilaje metalice, iar în apartamentul din Forbach, oraş situat la graniţa cu Germania, a fost găsit şi un banc folosit aparent pentru tortură. Potrivit presei locale, femeia avea fracturi "la ambele picioare şi la degete" şi a fost spitalizată. Primele constatări sugerează că ea a fost probabil torturată, potrivit surselor din poliţie.

Pe acelaşi subiect

"Acest caz ne-a fost într-adevăr sesizat. Dar este mult prea devreme pentru a spune ceva. Se fac multe verificări şi prefer să rămân prudent", a declarat pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei din Metz.

Cum a fost salvată femeia

Potrivit unei alte surse din poliţie, femeia este de origine germană. Ea a reuşit să sune la poliţia germană, care la rândul ei a sunat la poliţia franceză, iar aceasta a intervenit luni dimineaţă. Femeia ar fi reuşit să fure telefonul şi a contactat serviciile de urgenţă germane din Wiesbaden.

Potrivit cotidianului Le Républicain Lorrain, ea a efectuat apelul duminică seara târziu, "din apartamentul în care era ţinută de soţul ei în condiţii mizere". Potrivit BFMTV, a fost deschisă o anchetă pentru "răpire, viol în formă agravantă şi acte de tortură şi barbarie".

În apartament ar fi fost descoperit, de asemenea, o "agendă", în care bărbatul "îşi nota ce a făcut şi momentele în care a hrănit victima", potrivit postului de radio RMC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Şansa pândită timp de 12 ani de nemţoaica torturată de soţ. Cum a reuşit să scape din ghearele monstrului: bărbatul nota în agendă tot ce-i făcea victimei