Antena Meniu Search
x

Sătulă să tot piardă, o femeie a decis să joace pentru ultima dată la loterie numerele sale preferate şi a câştigat 20 de milioane de dolari, în Australia

Succes neaşteptat pentru o femeie. Sătulă să tot piardă, s-a decis să joace pentru ultima dată la loterie numerele sale favorite şi a câştigat marele premiu de 20 milioane de dolari. Iniţial, australianca a crezut că a luat doar 20.000 de dolari.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 16:40

Sătulă să tot piardă, o femeie a decis să joace pentru ultima dată la loterie numerele sale preferate şi a câştigat 20 de milioane de dolari, în Australia - Shutterstock

Rezidenta din Gladstone a povestit pentru siteul oficial al loteriei că își joacă numerele norocoase „de foarte mult timp”. Dar obosită să nu câștige niciodată, aproape că a decis să renunţe.

A câştigat când voia să renunţe 

„Voiam să scap de acest bilet pentru că în ultimul timp nu câștigasem nimic”, explică ea. În cele din urmă, a decis să-și încerce norocul pentru ultima oară și a reluat numerele ei preferate (1, 7, 10, 19, 20, 25, 31), inspirată parțial de zilele de naștere ale celor dragi.

Și norocul i-a zâmbit în cele din urmă. Când și-a verificat biletul a doua zi dimineață, australianca și-a dat seama că este câștigătoare. „Am alergat la familia mea și le-am spus: Am câștigat 20.000 de dolari!”. Cei apropiați s-au uitat apoi mai atent la biletul ei și i-au spus că a făcut o greșeală cu privire la sumă: de fapt câștigase 20 de milioane de dolari.

„Încă nu-mi vine să cred. Cred că sunt într-un basm (…) Mă tot gândesc că o să mă trezesc și o să revin la realitate”, mărturisește ea. Acum multimilionară, femeia plănuiește să-i răsfețe pe cei dragi, să călătorească prin lume și să cumpere casa visurilor ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Sătulă să tot piardă, o femeie a decis să joace pentru ultima dată la loterie numerele sale preferate şi a câştigat 20 de milioane de dolari, în Australia