Antena Meniu Search
x

Scăpase din incendiu, dar s-a întors să-şi salveze câinii. Doar moartea îl mai aştepta pe francez în casa cuprinsă de flăcări

A murit ars de viu în propria casă cuprinsă de vâlvătaia flăcărilor, după ce s-a aventurat prin foc şi fum ca să-şi salveze câinii. Este sfârşitul tragic al unui bărbat în vârstă de 65 de ani din Franţa, care locuia împreună cu soţia sa. Femeia a reuşit să scape cu viaţă din incendiu.

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 18:29

O casă din Franţa s-a făcut scrum, cuprinsă de flăcări
O casă din Franţa s-a făcut scrum, cuprinsă de flăcări - Profimedia (scop ilustrativ)

Un bărbat de 65 de ani a murit marţi seară în departamentul francez Haute-Saône (est) într-un incendiu care i-a cuprins casa, după ce, potrivit soţiei sale, a încercat să îşi salveze câinii, a informat miercuri o sursă judiciară, potrivit AFP.

Scăpase din incendiu, dar s-a întors să-şi salveze câinii

Locuitorii casei, sexagenarul şi soţia sa, au reuşit iniţial să părăsească locuinţa în flăcări, potrivit lui Arnaud Grecourt, procurorul general din Vesoul, un oraş aflat în apropiere de locul incidentului.

Cu toate acestea, potrivit declaraţiilor făcute de soţia bărbatului, acesta s-a întors ulterior în casă pentru a "recupera câinele sau câinii" cuplului, a indicat magistratul, care nu a putut preciza dacă era vorba despre un animal sau mai multe şi nici nu avea informaţii despre starea acestora. Soţia, aflată în stare de şoc, a fost spitalizată la Vesoul, relatează Agerpres.

La începutul lunii aprilie, în departamentul Meuse (est), un cuplu s-a înecat în timp ce încerca să îşi salveze câinele, care sărise într-un râu în timpul unei plimbări. Într-un final, animalul a reuşit să iasă din apă, însă cei doi tineri, în vârstă de circa 25 de ani, nu au mai putut fi salvaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Scăpase din incendiu, dar s-a întors să-şi salveze câinii. Doar moartea îl mai aştepta pe francez în casa cuprinsă de flăcări