Antena Meniu Search
x

Schema prin care un tânăr plăteşte doar 200 de euro pe lună pentru un adăpost în Londra. Nu îşi permite să închirieze o locuinţă

Un tânăr plătește doar 200 de lire sterline pe lună pentru a locui în unele dintre cele mai neobișnuite locuinţe din Marea Britanie, printre care bănci vechi și clădiri de birouri.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 17:10

Schema prin care un tânăr plăteşte doar 200 de euro pe lună pentru un adăpost în Londra. Nu îşi permite să închirieze o locuinţă
Schema prin care un tânăr plăteşte doar 200 de euro pe lună pentru un adăpost în Londra. Nu îşi permite să închirieze o locuinţă - BPM

Charley Hullah, în vârstă de 30 de ani, a dvenit un îngrijitor al proprietăţilor în urmă cu 10 ani, ca o modalitate de a trăi la Londra fără o chirie uriașă, relatează The Sun.

La acea vreme, avantajele de a numi capitala acasă, pentru aproape orice cost, depășeau ceea ce păreau doar câteva dezavantaje. Dar acum, tânărul a fost lovit de realitatea dură a problemelor care vin cu responsabilitatea de a avea grijă de un spaţiu. Artistul, care locuiește în prezent într-o fostă clădire a consiliului de Nord a Londrei, a spus că nu are „niciun drept” și că preţul poate creşte oricând, ​​spre deosebire de chiriașii normali.

"Nimic nu e sigur"

Charley a explicat că tutorele trebuie să semneze o licență pentru a ocupa o cameră sau un spațiu dintr-o proprietate, dar nu au întotdeauna acces la întreaga clădire. El a spus că, de asemenea, acordul nu are aceleași reglementări ca și contractele chiriașilor, adică companiile de tutelă pot crește chiria de câte ori doresc și cât de mult doresc.

Pe acelaşi subiect

"Nimic nu e sigur. Totul în lume, jobul tău, munca, banii, orașul nebun, orice - vrei ca locuința ta să te facă să te simţi în siguranță, dar nici măcar asta nu poţi avea, așa că înrăutățește totul", a mărturisit Charley.

El a locuit odată într-o clădire de birouri timp de un an, unde chiria a fost ridicată de la 200 de lire sterline de trei ori, susține el. Charley plătește acum 500 de lire sterline pentru o proprietate care „se prăbușește”, dar simte că nu are altă opțiune decât să rămână acolo până când i se spune că trebuie să se mute. "Ți se amintește în mod constant că totul ar putea dispărea în orice moment”, a adăugat el.

Charley educă acum oamenii cu privire la schema lui prin TikTok, deoarece devine un mod mai popular de a trăi în oraș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Schema prin care un tânăr plăteşte doar 200 de euro pe lună pentru un adăpost în Londra. Nu îşi permite să închirieze o locuinţă