Antena Meniu Search
x

Sebastian, un băiat de 12 ani, omorât de propriul tată. Bărbatul din SUA s-a răzbunat pe soția lui și pe copil, apoi și-a luat viața

Un bărbat și-a ucis soția și băiatul de 12 ani, apoi și-a pus capăt zilelor. Tragedia a avut loc în casa lor din Massachusetts, SUA, joi dimineață. Autoritățile au fost sesizate prin apel de urgență, de una dintre victime, însă polițiștii au ajuns prea târziu la fața locului. Cei trei erau deja morți.

de Cristina Cruceru

la 10.02.2023, 13:21

Sebastian, un băiat de 12 ani, omorât de propriul tată
Sebastian, un băiat de 12 ani, omorât de propriul tată - Profimedia, Today

Un bărbat din SUA şi-a pus capăt zilelor, dar nu înainte de a-și împușca soția și fiul de 12 ani. Tragedia a avut loc în casa lor din Massachusetts, SUA, joi dimineața. Autoritățile au fost chemate la locuința lor, chiar de una dintre victime. Din păcate, a fost prea târziu, iar ofițerii americani i-au găsit fără viață. Bărbatul s-a răzbunat pe soția lui, dar și pe Sebastian, băiatul lor, după o ceartă.

Procurorul districtului Essex County, Paul Tucker, a identificat victimele ca fiind Andrew Robinson, 56 de ani, soția sa, Linda, 55 de ani, și fiul lor, Sebastian.

"Incidentul este un caz tragic de violență domestică și sinucidere. Andrew Robinson a murit din cauza unei răni pe care și-a provocat-o singur, după ce s-a împușcat", a declarat procurorul într-un comunicat, conform Today.

Băiatul era elev în clasa a șasea

Sebastian era elev în clasa a șasea la Saint John's Preparatory School din Danvers. Școala a anulat cursurile, joi, după ce a aflat de moartea sa, a declarat procurorul de caz. Un anunț trist a fost postat pe site-ul școlii. Procurorul a declarat că nu există niciun pericol pentru public.

Tucker a îndemnat pe oricine se confruntă cu depresia sau alte probleme de sănătate mintală să caute ajutor. "Serviciile sociale sunt acolo", a spus el. "Biroul nostru este cu siguranță o resursă a comunității pentru oricine are dificultăți de orice fel".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Sebastian, un băiat de 12 ani, omorât de propriul tată. Bărbatul din SUA s-a răzbunat pe soția lui și pe copil, apoi și-a luat viața