Antena Meniu Search
x

Şi-a pierdut soţul şi trei copii în patru accidente rutiere diferite, în decurs de 22 de ani. Blestemul teribil care o urmărească pe Fermina în Italia

S-a mutat în Italia din Spania cu speranţa că viaţa i se va schimba, dar Fermina a trăit în continuare un blestem care părea că o urmăreşte. Timp de 22 de ani, femeia din Madrid şi-a pierdut soţul şi trei copii în patru accidente rutiere diferite.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 18:48

Şi-a pierdut soţul şi trei copii în patru accidente rutiere diferite, în decurs de 22 de ani. Blestemul teribil care o urmărească pe Fermina în Italia - Fan Page

Ultimul accident care i-a răpit mezinul din a doua căsătorie, Mirco Corneglio, în vârstă de 34 de ani, s-a întâmplat pe 5 aprilie. Tânărul mergea cu motocicleta când s-a dezechilibrat şi a căzut în Bazzana di Mombaruzzo, pe drumul provincial care leagă Nizza Monferrato de Alessandria, lângă un cimitir. Ceilalţi şoferi aflaţi în trafic au dat alarma, însă pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic.

Blestemul teribil care o urmăreşte

Primul accident a avut loc acum 22 de ani, când Fermina şi-a pierdut al doilea soţ, pe Roberto, într-un accident de muncă în portul Genova. Bărbatul încărca containere când a fost lovit de mașina unui coleg din Tortona. Apoi, în august 2003, fiul Hernando Rodriguez Cauto, din căsnicia sa anterioară, a murit într-un accident de mașină în Valle San Giovanni. S-a stins la spitalul din Torino, scrie Fan Page.

În noiembrie 2016, o altă tragedie avea să o lovească pe Fermina. Fiica ei Sonia, de doar 22 de ani, asistentă de vânzări într-un magazin de îmbrăcăminte din Nizza Monferrato, și-a pierdut viața într-un alt accident, la Opessina, între Agliano și Castelnuovo Calcea, pe Asti – Mare.

După cum relatează La Stampa, femeia se mutase în zona Asti după moartea primului ei soț din Spania și acum mai are un singur copil, născut din prima căsătorie. În oraș deschisese un restaurant specializat în mâncăruri iberice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Şi-a pierdut soţul şi trei copii în patru accidente rutiere diferite, în decurs de 22 de ani. Blestemul teribil care o urmărească pe Fermina în Italia