Antena Meniu Search
x

Şobolanii "invincibili", pe care nici deratizarea, nici "armata" de pisici adusă de oamenii ajunşi la capătul puterilor nu i-au putut alunga. Drama unei mame din UK

Invazie de şobolani într-un cartier din Marea Britanie. Terorizaţi, oamenii se tem să doarmă în propriile case, distruse de rozătoare. O mamă a cinci copii a povestit pentru Mirror chinul prin care trece, alături de familia ei, cu toate că s-a făcut deratizare şi mai au şi cinci pisici.

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 16:58

Invazie de şobolani: oamenii sunt disperaţi - Profimedia (scop ilustrativ)

Coşmar negru pentru o mamă a cinci copii din Marea Britanie, a cărei casă a fost infestată de şobolani. Femeia în vârstă de 46 de ani e îngrozită şi se teme mai ales să ducă gunoiul la tomberonul din faţa locuinţei. "Este dezgustător! Uneori mă tem că vor sări pe mine", se revoltă Tracy Baker, din New Bury, Farnworth.

Invazie de şobolani: oamenii sunt disperaţi

Problema a devenit atât de gravă încât Tracy şi copiii ei au început să doarmă într-o singură zonă a casei, de teama rozătoarelor. Deşi au nu mai puţin de cinci pisici, şobolanii fac pagube însemnate şi distrug tot e prind din casă.

Iar vecinii lor trec prin acelaşi calvar. Totul ar fi început în vara anului trecut, când şobolanii s-au infiltrat peste tot. "Mă afectează mintal. Îi auzi cum zgârie pereţii. Pentru o vreme am crezut că am înnebunit. Apoi, maşina de spălat a inundat bucătăria şi am realizat că şobolanii găuriseră conducta", povesteşte Tracy Baker.

"Am lucruri în mansardă pe care le-am pierdut pe vecie, şobolanii au distrus tot. Erau obiecte cu valoare sentimentală, jucăriile copiilor. De atunci n-am mai urcat sus, mă tem să deschid acea uşă", adaugă femeia îngrozită.

A chemat specialişti pentru deratizare, dar nimic nu a înlăturat rozătoarele. "În zonele invadate de şobolani, primăria va acţiona pentru îndepărtarea deşeurilor şi verificarea canalizărilor. Pare că la bază a fost un incident izolat şi vom continua investigaţia", a declarat primăria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Şobolanii "invincibili", pe care nici deratizarea, nici "armata" de pisici adusă de oamenii ajunşi la capătul puterilor nu i-au putut alunga. Drama unei mame din UK