Antena Meniu Search
x

Tânăr de 19 ani, găsit mort în baia unei camere de hotel din Sunny Beach, Bulgaria. Irlandezul suferea de o boală rară de care nu știa: "O bombă cu ceas, practic"

Un tânăt de 19 ani a murit în mod tragic, după ce s-a prăbușit în baia unui hotel, când era în vacanță cu familia în Sunny Beach, Bulgaria. Nimeni nu știa că adolescentul suferea de o boală cardiacă care a fost pentru el ca o „bombă cu ceas”.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 14:42

Autopsia lui Daniel Smyth a constatat că tânărul de 19 ani, din Irlanda, avea aritmie cardiacă, adică bătăi neregulate ale inimii. Dar nu știa că are această afecțiune și, în timpul unei vacanțe de familie în Sunny Beach, Bulgaria, săptămâna trecută, studentul s-a prăbușit în baia camerei de hotel și a murit pe loc, relatează Mirror.

„A avut o afecțiune cardiacă, despre care nu știa. Era o bombă cu ceas, practic, pentru că era inevitabil, tocmai s-a întâmplat să apară când era în vacanță”, a declarant Ellen Devenney-Adams, din County Derry, verișoara lui Daniel.

Avea o boală gravă de care nu știa

Daniel, despre care Ellen spune că „a avut cel mai obraznic și molipsitor zâmbet”, s-a culcat devreme sâmbătă seara pentru că se simțea rău și, ca urmare, s-a trezit la primele ore ale dimineții, cu o stare de rău și mai avansată. A intrat în baie, dar s-a prăbușit, lovindu-se și spargând o parte din toaletă, ușa dușului și chiuveta.

Acest lucru a dus la inundarea camerei și a provocat o scurgere în hotel, alertând personalul hotelului. Când au mers să vadă de unde provine scurgerea, angajații au găsit trupul neînsuflețit al lui Daniel, zăcând pe podeaua din baie. A băut sâmbătă seara, dar autopsia a confirmat că alcoolul nu a jucat niciun rol în moartea lui.

“Medicii au descoperit că avea această bătăi neregulate ale inimii, numită aritmie cardiacă. În rest, era un băiat de 19 ani în formă și sănătos”, a spus Ellen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Tânăr de 19 ani, găsit mort în baia unei camere de hotel din Sunny Beach, Bulgaria. Irlandezul suferea de o boală rară de care nu știa: "O bombă cu ceas, practic"