Antena Meniu Search
x

Foto Tânăra care și-a pierdut iubitul în ziua nunții, mort în accident, a îmbrăcat rochia de mireasă în ziua înmormântării, în Irlanda. ”Cea mai grea zi”

O tânără care și-a pierdut iubitul în ziua nunții, cu câteva ore înainte de marele eveniment, a îmbrăcat rochia de mireasă în ziua înmormântării pentru a-și lua rămas bun pentru ultima oară de la el.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.08.2021, 19:23

Myles ”Miley” Harty, în vârstă de 20 de ani, din Askeaton, Irlanda, a murit într-un accident îngrozitor cu câteva ore înainte de a se căsători cu iubirea vieții lui, Kate Quilligan. Myles a murit pe loc când mașina în care era pasager pe scaunul din față a lovit un stâlp, în jurul orei 1 dimineața la Cragmore, pe drumul Askeaton către Rathkeale.

Un adolescent, despre care se crede că se afla la volanul mașinii, a fost reținut imediat după tragedie, apoi eliberat fără să fie pus sub acuzare. Un al treilea bărbat, pasager pe bancheta din spate a mașinii, a fost rănit în accident, însă viața lui nu îi este pusă în pericol.

Ieri, logodnica lui Myles Harty, familia și cei dragi l-au condus pe ultimul drum după o slujbă funerară la Biserica Sf. Maria, din Askeaton.

Mireasa tânărului mort în accident a îmbrăcat rochia de nuntă ca să-și ia rămas bun

Pe acelaşi subiect

O filmare postată pe rețelele de socializare o arată pe iubita tânărului îmbrăcată în rochia de mireasă și ținând în mână buchetul de nuntă, având o fotografie cu Myles în spatele ei.

„Myles, asta e tot ce Kate și-a dorit toată viața, Miley Harty. Nu te vom uita niciodată”, spune tatăl tinerei în timp ce își sărută pe frunte fiica, scrie irishmirror.ie.

„Cea mai grea zi din viața mea, dar știu că ești cu mine la fiecare pas. Sper doar că știi deja ce cred despre tine”, a spus și Kate, vizibil afectată.

Myles Harty a decedat la primele ore ale dimineții în ziua nunții sale, lăsând în urmă o iubită devastată care a primit să îl iubească pentru totdeauna.

Mirele a murit într-un accident devastator, cu câteva ore înainte de nuntă

Tânărul în vârstă de 20 de ani trebuia să se căsătorească cu iubita lui, Kate Quilligan la o biserică din Irlanda. Din nefericire, maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp aflat pe marginea şoselei din localitatea Cragmoer. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr, decesul fiind declarat la scurt timp.

Devastată de durere, iubita bărbatului a mers la locul unde urma să se desfăşoare nunta, dar în loc să lege tradiţionalul nod al miresei, aşa cum se obişnuieşte în Irlanda, aceasta a pus câteva baloane negre în memoria celui care trebuia să îi devină soţ. 

Reţelele de socializare sunt pline de postări prin care oamenii aduc omagii tânărului decedat.

„Nu-mi vine să cred. Odihnește-te în pace Miley. Dumnezeu să fie cu tine prietenul meu. Cel mai bun băiat pe care l-ai fi putut întâlni. Cu doar puţin timp înainte de nuntă. Condoleanțe familiei sale în acest moment îngrozitor și trist”, a spus un prieten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Tânăra care și-a pierdut iubitul în ziua nunții, mort în accident, a îmbrăcat rochia de mireasă în ziua înmormântării, în Irlanda. ”Cea mai grea zi”