Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mireasă ucisă în noaptea nunții de un șofer care circula pe contrasens, în Utah. ”Purta încă rochia când a murit”

Angelica încă purta rochia de mireasă când a murit într-un accident rutier cumplit, în noaptea nunții, în drum spre petrecere. Mașina în care se afla tânăra de 26 de ani a fost spulberată de un șofer care circula pe contrasens, pe o șosea din Utah.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2021, 15:28

Angelica Jimenez Dhondup, de 26 de ani, din Salt Lake City, de căsătorise cu câteva ore înainte de tragedie cu iubitul ei din liceu. În noaptea fatidică, și-a rugat o verioșoară să o însoțească până acasă ca să lase câteva cadouri primite la nuntă. Pe drumul de întoarcere, mașina lor a fost lovită în plin de un șofer de 36 de ani.

Autoritățile au declarat că șoferul de 36 de ani, Manaure Gonzalez-Rea, care conducea o Toyota argintie, se afla pe banda dinspre nord, a lovit frontal sedanul în care se afla mireasa, Angelica Jimenez Dhondup. Pasagera din dreapta, în vârstă de 20 de ani, a fost transportată la spital însă rănile nu îi pun în pericol viața.

„Nu erau nici măcar la o milă distanță”, a declarat o apropiată a cuplului.

Șoferul care a provocat accidentul a încercat să fugă cu mașina altui șofer

Pe acelaşi subiect

Șoferul care a provocat accidentul a încercat să fugă cu mașina unui șofer care a oprit pentru a acorda primul ajutor, însă a fost prins rapid de polițiști și arestat.

Apropiații tinerei mirese spun că Angelica a reușit să-și sune sora, imediat după accident, însă s-a stins la scurt timp după aceea. 

"A sunat-o și i-a spus că a făcut accident și că a fost rănită grav și nu poate respira”, a spus o apropiată a familiei, potrivit nbcnews.com.

Mireasa moartă în accident era mama a doi băieți și urma să adopte o fetiță

Tânăra mireasă era mama a doi băieți și urma ca într-o săptămână să finalizeze procedura de adopție a unei fetițe, potrivit unei postări pe o pagină GoFundMe creată în memoria ei.

"Angelica a fost o mamă incredibilă care a avut impact asupra multor vieți. Voi prețui pentru totdeauna timpul pe care l-am petrecut împreună. Multora le va lipsi incredibil. Familia ta este în rugăciunile mele", i-a scris o prietenă pe pagina GoFundMe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mireasă ucisă în noaptea nunții de un șofer care circula pe contrasens, în Utah. ”Purta încă rochia când a murit”